Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs får tillbaka spelare inför Modomatchen

/

Thomas "Bulan" Berglund och resten av Brynäsgänget laddade med en golfdag innan fredagsmöte med Modo.
Brynäsgolfen är som vanligt ett kul avbrott i träningen inför SHL-säsongen.

Annons

Men efter det roliga och avkopplande kommer det sportligt viktiga. Och även om det är en tidig träningsmatch i augusti vill "Bulan" ha ordning på spelet nu.

– Jag vill se att vi är redo för match och att grunderna nu sitter. Vi har haft våra två inledande träningsmatcher mot Leksand där det var okej på fredagen och väldigt dåligt på lördagen. Nu måste det till mycket bättre, säger "Bulan".

Stabila 4–1 hemma blev usla 2–5 borta. Nu väntar ett Modo som också har pendlat en hel del i prestationerna. Matchen spelas i Sollefteå och direktsänds på gd.se och arbetarbladet.se.

Backsidan var väldigt tunn förra helgen men ser bättre ut nu. Jörgen Sundqvist, Lukas Kilström och Mattias Nörstebö är nu redo för säsongsdebut och kliver in i laget. På forwardssidan är också nyvalde lagkaptenen Anton Rödin redo för spel.

– Det ser ju lite bättre ut och speciellt på backsidan är nästan alla tillgängliga. Det är bara Simon Bertilsson som ännu inte är klar för spel där, säger "Bulan".

Inte heller Jesper Ollas är redo än.

Men några kedjor och backpar släpper inte Brynästränaren än.

– Nja, vi ska fundera lite till.

Det går ändå att gissa sig till att Rödin kliver in med radarkamraten Greg Scott i förstakedjan där Oskar Lindblom också är en tilltänkt ytterforward. Petr Vrana och Nick Johanson får förmodligen också fortsätta tillsammans.

MISSA INTE: Vi livesänder matchen mellan Modo och Brynäs.

LÄS ÄVEN: Brynäs laddar hos dubble Vasaloppsvinnaren

Mer läsning

Annons