Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs ger samma lag chansen

Efter 4–1-förlusten mot Linköping väljer Thomas "Bulan" Berglund ser framåt.
Det ska bli ett bättre Brynäs hemma mot Frölunda på lördagskvällen.

Annons

– Det är alltid tufft och tråkigt att förlora, men så blir det ibland. Det finns inget annat val än att resa sig upp och gå vidare och göra saker ännu bättre nästa match, säger han till Brynäs hemsida.

Brynäs kom hem från Linköping och försökte slicka såren. Det är förstås ett stukat lag efter fyra raka förluster under den nya ledningen.

– Vi borde ha fått större poängutdelning i de tre första matcherna. Nu mötte vi ett stark Linköping samtidigt som vårat spel inte fungerade. Man måste lära sig att det fungerar så här, annars kan man inte hålla på med idrott, fortsätter Brynästränaren.

Så det finns många saker att förbättra nu när nästa topplag står för motståndet. Frölunda är också ett formstarkt lag men som kommer att ha en match i benen då det möter Färjestad på fredagskvällen. En dags mindre vila plus en lång resa kanske kan påverka.

Men "Bulan" fokuserar på sitt eget lag.

– Vi måste vara lite mer delaktiga i spelet och vilja ha pucken. Sedan måste vi hjälpa varandra bättre över hela banan. Det är små detaljer som vi måste snäppa upp oss på, säger han till Brynäs hemsida.

Några ändringar i laget blir det inte. Bernhard Starkbaum fortsätter i målet.

– Vi kör på med samma lag som mot Linköping, avslutar "Bulan"

Mer läsning

Annons