Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs klurar på hur Örebro ska besegras

Fem matcher återstår för Brynäs.
På tisdagskvällen är det Örebro som kommer till Gavlerinken.

Annons

– Ett väldigt bra lag som har gjort en fin säsong hittills. Vi måste vara på topp för att vinna och det är förstås målet, säger Brynästränaren Thomas "Bulan" Berglund.

Brynäs tränade på måndagsförmiddagen och det var ett intensivt och fokuserat pass med spelövningar och på slutet fokus på fem mot fyra-spel. De flesta var på isen men några saknades också.

Vilket lag "Bulan" ställer på benen är oklart.

– Vi avvaktar till matchdagen med laguttagningen, förklarar "Bulan".

Daniel Mannberg, som spelar i fjärdekedjan med tvillingarna Westerholm, kan vara ett av de osäkra korten. Han klev av senast och fullföljde inte matchen mot Färjestad. Några små skavanker och förslitningsskador som i sig inte var särskilt allvarliga var problemet då.

– Vi får se, vad det enda som "Bulan" ville kommentera enskilda spelare.

Klart är i alla fall att de som redan befann sig på skadelistan inte kommer till spel nu heller. Det betyder att Simon Bertilsson fortsätter rehabilitera sin fot och att Alexander Lindgren inte är klar efter sin hjärnskakning.

Jesper Ollas, Jörgen Sundqvist och Sebastian Enterfeldt är ju redan borta säsongen ut.

Brynäs gjorde en bra match mot Färjestad i lördags trots att det blev förlust med 3–1.

– Vi hade 23–9 i målchanser och det var ju inte vilka chanser som helst heller. Men vi måste vara effektivare och få in puckarna också, säger Brynästränaren.

Formen är dock bra och segern borta mot Luleå (3–0) i fredags var en vitamininjektion. Det kan behövas mot ett Örebro som är i bra form och kommer till Gavlerinken med tre raka segrar.

Mer läsning

Annons