Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs laddar hos dubble Vasaloppsvinnaren

/
  • Det är hos Håkan Westin, dubbel Vasaloppsvinnare, som Brynäs ska svetsas samman under helgen.
  • Brynäs tränare Thomas

Här är Brynäs specialuppladdning inför säsongen.
På en flotte i Ångermanälven ska Thomas "Bulan" Berglunds lagbygge svetsas samman.
– Jag hoppas att det blir en bra helg, säger Brynäs tränare.

Annons

Efter dubbelmötet med Leksand för en knapp vecka sedan är det dags för ny träningsmatch för Brynäs. Modo väntar i Niphallen i Sollefteå på fredag kväll. En match som vi för övrigt direktsänder på våra sajter, läs mer om det här.

Men det är mer än en träningsmatch som står på agendan. Brynäslaget kommer också på att hålla ett litet miniläger med teambuilding hos dubble Vasaloppsvinnaren Håkan Westin.

– Ja, det stämmer. Jag vet inte exakt vad vi kommer att göra, men det blir lite tävlingar och en dag att göra någonting tillsammans hela laget utanför hockey, säger Thomas "Bulan" Berglund.

Håkan Westin, som är äldre bror till Marie-Helen "Billan" Östlund, vann Vasaloppet både 1993 och 1996. Sedan många år driver han sin äventyrscamp – Westin Adventure i Forsmo några kilometer utanför Sollefteå. Där det finns olika banor för femkamp och även möjlighet till flottfärder på Ångermanälven.

Kommer ni att sätta upp målsättning och liknande för säsongen i samband med helgen?

– Nja, alltså vi har ju den målsättning vi har – att vara ett vinnande lag. Framför allt handlar det här om att komma ihop oss och få en bra helg tillsammans.

På onsdagen var dock Thomas Berglund lite osäker på vilket manskap han skickar ut på isen till mötet med Modo. Simon Bertilsson tränade inte och Jesper Ollas klev av isen efter halva tiden.

– Jo, men kan vi inte fokusera på de som var med i stället? vädjar Bulan.

Jodå, visst kan vi det. Av de som inte kunde spela i matcherna mot Leksand var såväl Anton Rödin, Lukas Kilström som Mattias Nörstebö och Jörgen Sundqvist tillbaka på isen. Fokus låg på att träna power play under onsdagens pass.

– Vi kommer att träna rejält på torsdagen också och sedan ett lättare pass på fredag förmiddag innan vi sätter oss i bussen till Sollefteå.

Mer läsning

Annons