Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs möter Leksand under försäsongen – i Hudiksvall

/
  • Till hösten väntar återigen SHL-möten mellan Leksand och Brynäs, men redan i augusti får publiken i Hudiksvall se lagen i en försäsongsmatch.   Arkivbild: Mats Åstrand / TT

Kommande säsong ställs Brynäs och Leksand återigen mot varandra i seriespel. Redan i augusti kommer lagen att göra upp i en träningsmatch i Hudiksvall.
– Fantastiskt roligt att vi kan erbjuda vår publik i Hudiksvall på den här godbiten, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig i Hudik Hockey.

Annons

Läs också: Följ lagens silly season – här är alla nyförvärv, rykten och spelarförluster

Lördag 27 augusti kommer den enda försäsongsmatchen mellan de klassiska lagen att spelas. Då är Glysis i Hudiksvall spelplatsen.

– Brynäs–Leksand är en klassiker i svensk idrottshistoria. Dessutom är det enda gången de möts under försäsongen, så vi siktar på en publikfest, säger Fredrik Jönsson i ett pressmeddelande.

Läs också: Här är Hudik Hockeys nya tränare: "Närheten till Gävle spelade en viss roll"

I början av april gjorde Hudiksvall klart med Lars "Lillis" Lövblom som ny tränare. Han kommer närmast från tio säsonger som tränare för Brynäs J18 och Brynäs sportchef Stefan Bengtzén menar att Hudiksvall är en viktig samarbetspartner för klubben och han tror att publiken på kan få se en underhållande match.

– Bara att få möta Leksand är tändvätska nog för att det skall bli en fartfylld hockey från båda håll, säger Stefan Bengtzén.

TV: Leksands IF - från botten till toppen

Läs också: Jesper Ollas klar för Leksands IF – "Det känns fantastiskt"

Mer läsning

Annons