Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs värvar tillbaka guldhjälten?

/

Sedan Jonathan Granström försvann från Brynäs för två säsonger sedan har han varit saknad.
Nu finns det flera olika uppgifter som säger att han kan vara på väg tillbaka till kommande säsong.

Annons

Det är Sportbladet som nu går ut med uppgifterna om att 30-åringen lämnar Luleå efter det slutspel som för deras del just nu pågår för fullt med kvartsfinalspel mot Färjestad.

Att få det bekräftat är förstås inte enkelt. Brynäs sportchef Stefan Bengtzén valde att varken bekräfta eller förneka sportens uppgifter om att Rögles forward Jordan Smotherman är på väg in.

LÄS MER: Uppgifter: Röglespelare blir Brynäs första nyförvärv

– Vi kommenterar inga spelare alls under slutspelet, säger Granströms agent Pontus Norén till Sportbladet.

Brynäs rensade i leden direkt efter att laget förlorade i åttondelsfinalen mot Djurgården och sex spelare fick ingen nytt kontrakt. Det är dessutom oklart med flera andra.

MER LÄSNING: Sex spelare får lämna Brynäs

Granström spelade sex säsonger i Brynäs innan han försvann och var bland annat med och vann SM-guldet 2012. Han svarade för 134 poäng i grundserien under den tiden. Granström kommer från Orsa men spelade i Mora innan han kom till Gävleklubben.

Luleå vill också förlänga med Granström.

– Jag har pratat med ”Osten” och han har pratat med min agent. Jag trivs socialt här uppe och har fått många kompisar. Det är jätteviktigt att få allt att fungera i det normala livet.

Så sa han till Norrbottenskuriren i januari.

Luleå värvade också Bill Sweatt från Brynäs inför den här säsongen och jagar nu också Greg Scott. Sweatt är skadad på nytt och säsongen är i fara. Men han har redan bearbetat sim gamla kompis.

– Det hade varit kul att spela med Greg igen. Vi blev väldigt bra vänner i Brynäs och spelade väldigt bra tillsammans. Det vore underbart om han kom till Luleå, sa Sweatt för ett par dagar sedan till Norrbottens-Kuriren.

Mer läsning

Annons