Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter förlusten: Slitna brynäsare vilade från träningen

/
  • Jesper Ollas tillhörde de brynäsare som inte var på is på onsdagen.

Det är tätt mellan matcherna för Brynäs. På onsdagen var det flera spelare som avstod isträningen i Gavlerinken inför mötet med Modo.
– Det var många som fick slita igår och det är många som har lite småkrämpor också, säger Thomas ”Bulan” Berglund som också berättar att han byter målvakt igen.

Annons

Förlust mot Växjö på tisdagskvällen – och redan i morgon, torsdag, spelar Brynäs sin nästa match, då Modo kommer på besök till Gavlerinken.

Det var ett mindre gäng som genomförde dagens isträning för Brynäs, då flera istället körde gympass, rehab eller vilade helt.

– Vi kör en rehabträning i dag och sedan värmning imorgon. Det var många som fick slita i går och det är många som har lite småkrämpor också, säger Thomas ”Bulan” Berglund.

Morgondagens match mot Modo blir Brynäs fjärde på åtta dagar i SHL.

– Det är klart att det sliter, men det är inte värre för oss än för något annat lag, säger ”Bulan” som också berättar att Brynäs byter målvakt – igen.

Felix Sandström spelar till förmån för Bernhard Starkbaum. Dessutom får Sondre Olden, som bänkades i andra halvan av matchen mot Växjö, fortsätta på bänken samtidigt som Linus Ölund går in i fjärdekedjan.

Stjärnduon Greg Scott och Anton Rödin var två av spelarna som stod över isträningen. Jesper Ollas var en annan som tog det lugnare på onsdagen.

– I dag har jag tagit en lång promenad och kört mina aktiveringsövningar. De kör jag visserligen i stort sett varje dag i samband med min tidigare skadeproblematik, men jag körde lite extra med dem i dag. Jag har också fått lite behandling, vilket var nödvändigt. Det kändes som ett bra upplägg för mig, jag försöker ju göra det som blir bäst för mig inför matchen i morgon.

Enligt Ollas kan det vara rätt att vila från någon enstaka träning när det är ett tätt spelschema.

– Det gäller att hitta en bra balans. Vi vill träna hårt hela tiden och det har vi gjort, det är väl första gången vi tar en sådan här dag nu när det har varit tätt med matcher. Men jag tycker inte att vi har tappat energi, kraft eller ork på något vis, utan vi har kört på bra.

LÄS MER: Defensiven fick gå först – då förlorade Brynäs

LÄS ÄVEN: Växjö nollade Brynäs på hemmaplan

Mer läsning

Annons