Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter kritiken – C More visar kvällens Brynäsmatch som vanligt

/

I kväll spelas full omgång i SHL – sju matcher. Då tänkte C More strunta i att visa Brynäs i vanlig tv.
– Bra att du ringer. Vi har precis löst det där. Vi kommer visa matchen som vanligt, säger Johan Cederqvist, programchef C More Sport.

Annons

Flera personer har via sociala medier irriterat hört av sig till Sporten när man konstaterat att Brynäs–Karlskrona i kväll, torsdag, enbart skulle visas via stream – alltså på internet – via C More Play, som ingår för alla som har C Mores sportpaket.

Det som främst rörde upp känslorna hos Brynäsfansen – och säkert också hos Karlskronas dito – var att C More väljer att visa en träningsmatch i fotboll mellan Djurgården och Steua Bukarest i kanalen C More Fotboll, som brukar användas till att visa SHL i när det är många matcher samtidigt.

– Jag har full förståelse för det, men fotbollssupportrarna ser det på ett annat sätt. Därför har vi nu löst problemet och kommer att visa Brynäs–Karlskrona i C More Tennis, säger Johan Cederqvist.

Hur kunde det bli så här?

– Ibland räcker inte kanalplatserna till alla matcher som vi sänder och därför visas en del bara på nätet. Men nu hoppas jag att alla blir nöjda, säger Johan Cederqvist, programchef på C More Sport.

LÄS ÄVEN: Du kan förstås som vanligt följa Sportens liverapportering från matchen här.

LÄS MER: Så spelar Brynäs i kväll – Boqvist in i förstafemman

LÄS OCKSÅ: Berglund om Brynäs nyförvärv: "Han är ju inte i Sakari Salminens prisklass"

Mer läsning

Annons