Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enterfeldt mitt i Brynäsklacken

Tyvärr har han ju blivit van med att följa Brynäs matcher från läktaren.
Men i kvällens fight mot Frölunda kommer Sebastian Enterfeldt att göra det i en helt annorlunda roll än tidigare.
– Jag kommer att vara mitt i den stora klacken på ståplats och heja fram laget, säger centern som har spelat färdigt för säsongen.

Annons

Han om någon vet hur det är att ha sina fans med sig. Hejaramsor och sånger som gör att spelarna på isen kan lyfta sig ännu mer.

– Det gör väldigt mycket. Nu ska det bli roligt att själva vara där och liksom se den andra sidan. Jag har väl hört de flesta ramsor och ska göra mitt bästa för att sjunga med, säger Enterfeldt.

Redan på eftermiddagen kommer han att ansluta till supporterskaran som samlas på lokal och sedan transport upp till Gavlerinken.

– Vi satt och funderade på vad vi kunde hitta på och det här kändes både som en rolig och bra idé. Jag hoppas det kommer mycket folk nu när det är lördagsmatch och allt.

I det utsatta läget Brynäs är i så behövs all stöttning just nu. Laget är fast förankrat på den näst sista platsen och jagar första segern med nya tränaren Thomas "Bulan" Berglund.

– Klart det har varit väldigt frustrerande och jobbigt att bara få titta på och inte bidra på isen. Men jag är övertygad om att det kommer att vända. Nu ska det bli roligt att stötta laget så här, säger Brynäscentern.

Det borgar för en riktigt god stämning på arenan. Ytterligare tryck blir det också då Frölunda har aviserat att över 300 supportrars från "Goa Gubbar" kommer på matchen.

Som vanligt håller Brynäs klack till på ena kortsidan där Brynäs har sitt mål i första och sista perioden. Nytt till den här matchen är att Frölundas klack kommer att finnas på andra kortsidan bakom det målet.

– Jag ser fram mot det här väldigt mycket. Nu ska vi bara bära fram killarna till seger också, avslutar Enterfeldt.

Mer läsning

Annons