Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fansen hyllade Brynäs mitt i natten: "Helt magiskt att de var där"

/
  • Brynäs spelarbuss togs emot så här av fansen vid Gavlerinken i natt.
  • Brynäsfansen på Hovet. Efter matchen åkte de hem till Gävle och tog emot Brynäs vid Gavlerinken när spelarbussen rullade in vid 02-tiden på natten.

När Brynäs spelarbuss rullade in vid Gavlerinken strax före klockan 02 natten till tisdag möttes de av sina fans som hyllade laget trots förlusten.
– Det var magiskt, vilka fans vi har, säger Johan Alcén.

Annons

Det blev ett bittert slut för Brynäs. Trots en stark upphämtning blev det förlust med 5–4 och Djurgården gick vidare till kvartsfinal med 2–1 i matcher.

Redan under matchen på Hovet hade skadade spelaren Jesper Ollas hjälpt sina lagkamrater genom att dra i gång klacken i Brynäs kurva.

Men Brynäsfansen ville visa sin uppskattning till laget ännu mer. Så när spelarbussen rullade in vid Gavlerinken strax innan klockan 02 på natten fanns där ett helt gäng för att hylla och visa sitt stöd till spelarna för säsongen som varit.

– Oerhört kul att de var där för att stötta oss, säger Oskar Lindblom.

– Helt magiskt. Vilka fans vi har, menar Johan Alcén.

Oskar Lindblom berättar att det var ett stort gäng supportrar som mötte upp spelarna efter matchen på Hovet i Stockholm.

– Dom körde bengaler och ramsor. Svårt att säga hur många det var, men mellan 20 och 30 stycken. Oerhört kul att se att dom var där.

För Oskar, som tillsammans med Felix Sandström, Lucas Carlsson, Linus Ölund och Jesper Boqvist och gänget som förstärkt A-laget under säsongen, var det bara hem och sova några timmar och packa om trunken för kvartsfinalspel med J20-laget mot Rögle.

– Ja, vi sitter på bussen redan nu och är på väg ner dit, berättar Oskar för Sporten vid tiotiden på tisdagsförmiddagen.

Snabba ryck!?

– Ja, det är bara att ladda om nu.

LÄS MER: Trots förlusten – säsongen fortsätter för flera Brynässtjärnor

LÄS OCKSÅ: Brynäs utslaget och nu kan det bli spelarflykt – men "Bulan" stannar

Mer läsning