Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det klart: Granström tillbaka i Brynäströjan

/

Det har varit på gång ett tag.
Nu är det också bekräftat. Jonathan Granström är tillbaka i Brynäs. Han har skrivit på ett treårskontrakt.
– Det känns så klart väldigt roligt att Granström väljer att komma till oss, säger Brynäs tränare Thomas ”Bulan” Berglund till hemsidan.

Annons

Efter sex säsonger lämnade "Granis" för Luleå för två år sedan. Precis som i Brynäs har han varit en hårt arbetande spelare som nu i slutspelet varit riktigt bra för sitt lag. Brynäs sportchef Stefan Bengtzén räknar nu in sitt tredje och kanske skönaste nyförvärv hittills.

– Det känns riktigt bra att få Jonathan Granström till laget och tillbaka till klubben igen. Han kommer att bli en viktig karaktär i vårt framtida lagbygge. Han står för allt som både medspelare, tränare och supportrar älskar, säger sportchefen i ett pressmeddelande.

Granström kom till Brynäs från Mora och blev en omtyckt spelare och vann också SM-guld med klubben 2012.

Brynästränaren gillar förstås också värvningen.

– Han är den typ av spelare som alla klubbar vill ha, och han kommer att bidra mycket till vårt lag. Han är en gedigen hockeyspelare som vill vara i elden hela tiden. Han är en bra tekare, han vill vara inblandad i kampmomenten och han är stark framför mål. Han vill göra just de saker som är hockey, men som kanske inte alltid är så glamoröst. Att vilja göra det jobbet är viktigt, och Jonathan kommer definitivt att bidra till att vi blir ett bättre hockeylag, säger "Bulan" i pressmeddelandet.

Även de blivande medspelarna i Brynäs är glada. Daniel Mannberg – som kom till Brynäs från Luleå mitt i förra säsongen – låter hälsa via sitt twitter:

"Det är med ett leende jag lämnar över 31an till Grana!"

30-åringen Granström är klar för spel de kommande tre säsongerna.

TV: Se Granströms egen härliga hälsning till Brynäsfansen

LÄS MER: Följ Brynäs silly season – här är alla nyförvärv, rykten och spelarförluster

Mer läsning

Annons