Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick det i Brynäs interna uppgörelse

På fredagen avgjordes brynäsarnas interna tävlingar under uppehållet.
– Det har varit lite grinigt ibland, en del hugg och slag, säger assisterande tränare och tillika protokollförare Tommy Sjödin.

Annons

Under hela den matchfria veckan, då det är uppehåll för Karjala Cup, har Brynässpelarna delats in i olika lag och haft interna tävlingar mot varandra.

I halvtid, i onsdags, ledde gula laget efter att ha varit vassast under de två första dagarna – och både Lukas Kilström och Daniel Mannberg var segervissa.

TV: Se TV-inslaget om det här

När allt avgjorts på fredagens träning var det inte samma tongångar.

– Jag vet inte vad som hände, vi höll inte för favorittrycket, säger Daniel Mannberg.

– Bäst när det gäller vet du, sa i stället Mattias Porseland, som ingick i det svarta lag som stod som slutsegrare när allt summerats.

För att få fram en enda indivuduell vinnare slog sedan det svarta laget straffar på Bernhard Starkbaum.

– Om Starkbaum tagit samtliga fem straffar hade han vunnit, men han släppte ju in den första så han var borta redan där, säger Tommy Sjödin.

Till slut stod högoddsaren Lucas Carlsson som segrare, sedan Greg Scott missat sin sista straff och kastat klubban rakt upp i skyddsnätet i frustration.

– Det har varit en riktigt bra vecka. Kul. Men också lite grinigt ibland, en del hugg och slag. Det blir ju så när det är tävling, konstaterar Tommy Sjödin.

Nu får brynäsarna en ledig helg innan uppladdningen för omstart börjar på måndag.

Mer läsning

Annons