Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor tittarstorm mot C More: "Pajassändningar"

/

Full omgång i HockeyAllsvenskan och SHL-premiär.
Då hade C More stora problem med sina sändningar. Något som fick tittarna att reagera på sociala medier.
"Hur tänker Cmore reglera de här pajassändningarna. Inte ens supporten funkar", skriver Sune Bjurling på Twitter.

Annons

Det var en kväll som många hockeyfans hade väntat på. SHL-premiär och full omgång i HockeyAllsvenskan. Det var uppdukat för en hockeyfest.

Men i stället slutade kvällen i moll för många tittare. C More hade problem med sina sändningar när 15 matcher sändes samtidigt.

”Våra tekniker jobbar på att lösa problemen så snabbt som möjligt, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret som detta orsakar”, skriver C More i ett uttalande enligt Sportbladet.

C More:s sportchef, Joel Cederqvist, bad under kvällen om ursäkt till tittarna. Han förklarade även att det inte handlade om några tekniska problem utan att sidan blev överbelastad.

– Det här är första kvällen med både SHL och hockeyallsvenskan för oss och vi förväntade oss ett jäkla tryck. Men det här har faktiskt överträffat våra förväntningar. Det har lett till att en del kunder har haft problem med att logga in. Belastningen har också påverkat några kunders streaming, säger han till SportExpressen.

Sändningsproblemen var något som många reagerade på ilsket. I bildfältet ovanför artikeln hittar ni några av kommentarerna på Twitter och Facebook gällande C Mores hockeysändningar under torsdagen.

Under kvällen löstes problemen för en del tittare, medan vissa hockeyälskare inte fick se en sekund hockey.

Ulrika Westerberg, C More:s pressansvarige, har kontakts utan framgång.

Mer läsning

Annons