Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelarna om förlusten mot HV71

Annons

Mattias Ekholm:
- Om vi är inne i en formsvacka? Nej, det vill jag inte kalla det. Trots allt bara två dåliga matcher vi gjort nu och hemmamatchen mot Skellefteå tycker jag vi gjorde en av säsongens bättre matcher.
- Men det är klart, så här får det inte se ut. När vi fick det psykologiskt viktiga 1-2-målet i slutet på andra perioden där, då kändes det som att vi hade matchen. Att vi skulle ta det här. Men vi drog på oss för många utvisningar och det måste vi hålla oss undan från, säger Ekholm och förklarar den brutna hemmasviten så här:
- Den här säsongen, framför allt, har vi känt oss extra starka hemma. Vi har lyckats hitta en härlig energi på hemmaplan och känner själv att det är jäkligt svårt att slå oss här. Därför är det förstås tungt att sviten bröts nu. Det är inte varje dag man sitter här och deppar, säger Brynäsbacken och pekar på sin plats i omklädningsrummet.

Niklas Svedberg:
- Jag är inte alls nöjd med den här insatsen. Visst, jag gjorde några bra räddningar, men vi förlorade och jag släppte in tre mål. Det är inte bra.
* Hur gick HV:s 2-0-mål till, slog du in pucken själv?
- Jag vet ärligt talat inte. Om den pucken touchade på mig eller om en HV-klubba var sist på den. Om det var jag som slog in pucken är det jävligt dåligt av mig.
- Matchen mot Linköping släppte jag in ett mål som var ett skämt. Så dåligt. Och nu det här målet mot HV. Jag måste upp några nivåer nu.

Henrik Vretling, läkare i Brynäs, om varför Lauritzen klev av:
- Han hade känningar på överkroppen och testade några byten i andra perioden innan han gick av. Samma skada som höll honom borta från spel en lång tid senast. Jag vet inte hur illa det är. Men han får träna på fredag och känna efter själv. Sedan ta ett beslut.

Mer läsning

Annons