Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp har revansch i sikte mot Arboga

Är Tierp Hockey på gång? Ja, de två senaste matcherna skvallrar om att så kan vara fallet. Mot suveräna serieledarna Borlänge hemma i Vegahallen, spelade Tierp jämnt även om det blev en knapp förlust.

Annons

I onsdagsmötet med Lindlöven nere i Lindesberg visade Tierp härliga takter och vann med 4–2.

I kvällens möte med Arboga är det revansch som gäller. Borta i Arboga lirade Tierp jämnt med hemmalaget under de två första perioderna. Men i slutskedet av matchen tog hemmalaget över och vann stort.

– Vi kommer med samma lag som senast mot Lindlöven och naturligtvis ska vi försöka ta revansch på Arboga, säger Tierpstränaren Torlief Lundsten.

Almtunalånet Tobias Hage och Axel Rödström såg ju till att Tierp fick en bra öppning senast.

Hela laget gjorde en strong insats i Lindehov, där backen Johan Wallin fick det högsta betyget.

Hela laget spelade disciplinerat och som vanligt vann Tierp skotten även nere i Lindesberg.

Det krävs nog en helskärpt insats i kvällens möte med Arboga. Nu tog också Arboga stryk med hela 1–5 i den senaste omgången, men så hette också motståndarlaget Borlänge.

– Jag tror att det blir en hård match mot Tierp. Jag har också en känsla av att Tierp är på gång igen.

– Vi kommer med helt ordinarie gäng. Vi har också en tuff konkurrens om platserna i laget, säger Kent W Johansson hockeybas i Arboga.

I de fyra senaste matcherna har Tierp kommit upp i ett 40-tal skott mot motståndarmålen i varje match. Kan detta upprepas och kan grabbarna visa bra skärpa i avsluten, så ska det väl också kunna bli poäng i den här matchen?

Mer läsning

Annons