Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp Hockey siktar på revansch

Tierp Hockey har gjort en hel rad mycket bra insatser i hockeyettan. Ändå ligger laget sist i tabellen. I kväll är nykomlingarna Bålsta gäster i Vegahallen. I bortamötet med Bålsta förlorade Tierp med klara 4–1.

Annons

– Ja, men nu är det revansch som gäller. Vi har haft lite ledigt under uppehållet och har också tränat ett antal pass. Det har sett bra ut på träningarna och vi har en homogen trupp där alla är hela och friska, säger Tierps chefstränare Torleif Lundsten.

Tierp kommer med tre femmor och en fjärdekedja och ska väl inte vara chanslösa i hemmarinken. Naturligtvis önskar väl både ledare och spelare att flera söker sig till Vegahallen än vad som varit fallet under tidgare hemmamatcher.

Mötet med Bålsta sker i den 15 omgången av hockeyettan. Nykomlingarna Bålsta är väl också seriens överraskning och innehar just nu tredjeplatsen i tabellen.

– Jag tror det blir en mycket jämn match. Matchen hemma var spelmässigt också jämn, trots att vi vann med 4–1, säger Bålstas tränare Stefan Munkhammar.

Gästerna kommer med fyra kedjor och tre backpar och har tagit poäng i 10 av de 14 spelade omgångarna.

– Ja, det har faktiskt gått lite bättre än väntat. Vi har också ett mycket jämnt lag utan några speciella målskyttar, säger Munkhammar som heller inte dras med några skador i truppen.

Annons