Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp Hockey vill ta revansch

– Vi har släppt ifrån oss flera bonuspoäng. Nu är det hög tid att vi också vinner en förlängning.
Ja, naturligtvis siktar Tierp och tränaren Torleif Lundsten på att vinna dagens hemmamöte med Enköping i hockeyettan. Men faktum är att Tierp har varit ytterst nära poäng i flera matcher. I en del matcher har det också blivit en snöplig förlust i förlängningen.

Annons

Senast det begav sig för Tierp i den vägen var i hemmamötet med Bålsta den 12 i den här månaden. Då det blev seger hemma i Vegahallen med 4-3 efter förlängning.

– Det skulle väl passa bra med en seger mot Enköping. Vi har tidigare förlorat knappt och den ena gången i förlängning, säger Lundsten.

– Vi har spelat bra i många matcher och även skapat många målchanser. Tyvärr har vi inte fått den utdelning i mål som vi behöver.

– Sedan måste vi stänga "butiken" när det gäller bjudningar som berott på slarv och individuella misstag, säger Torleif, som också tycker att om det blir en jämn match ska väl sedan bonuspoängen kunna hamna hos Tierp.

Tierp kommer med i stort sett helt ordinarie trupp. Sedan tidigare är målvakten Peter Skoggård skadad, men här har ju Richard Zeidlitz kommit in och skött sig med den äran. Adam Mörk är skadad och det finns också ett frågetecken för Tobias Lundsten (förkylning).

– Vi vann där uppe efter förlängning och vi kommer med ett ordinarie och starkt lag. Senast vann vi klart mot Järfälla och i omgången före slog vi ju Valbo, påpekar Håkan Karlsson, sportchef för Enköping.

– Ska vi vara med där uppe bland de fyra bästa, så måste vi nog vinna den här matchen mot Tierp, svarar Karlsson.

Mer läsning

Annons