Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp kryssade mot Arlanda

Tierp spelade oavgjort 3–3 mot Arlanda på fredagskvällen hemma i Vegahallen. Det här var Tierps fjärde träningsmatch och än en gång började hemmagrabbarna starkt och vann skotten med hela 13–2 i första perioden. Mot slutet av matchen mattades hemmaspelarna.

Annons

Fortfarande har laget också svårt att sätta sina målchanser. Öppningsperioden slutade 1–0.

– Ja, visst kunde vi vara effektivare. Men det är ändå ett litet problem i det stora hela, sa en ändå nöjd Torleif Lundsten chefstränare för Tierp Hockey.

Det var tvåmålsskytten Johan Alner som satte den första pucken i Arlandakassen. Målet kom strax innan kvarten var spelad.

Utöver målet så hade hemmalaget ett par, tre frilägen, men som tyvärr inte resulterade i nätkänningar.

Torleif Lundsten gav hela laget godkänt för matchinsatsen, med undantag då för måltorkan.

– Extra roligt var det att unge Max Noremo kunde göra sitt första mål i A-laget, sa Lundsten, som också såg positivt på lagets insatser när det gäller försvarsspelet.

– När jag sedan också ser att A-kedjan gör målsumpningar är jag inte orolig, det kommer att lossna för grabbarna när det gäller målskyttet, sa Lundsten.

– Sedan kan jag hålla med om att vi inte orkade riktigt hela matchen. Vi har tränat mycket hårt och det sitter i benen hos grabbarna, summerade Torleif.

TIERP–ARLANDA 3–3 (1–0, 1–2, 1–1)

Mer läsning

Annons