Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torleif Lundsten lämnar Tierp Hockey

Inför dagens hemmamöte med Järfälla har ju, som Sporten berättar i en annan artikel, Tierp Hockey på grund av sjukdomar problem att få ihop ett slagkraftigt lag. På tisdagskvällen blev problemen ännu större.
Då meddelade nämligen chefstränaren Torlief Lundsten att han lämnar klubben med omedelbar verkan.

Annons

– Jag har fått nog av Tierp Hockey, sa en mycket besviken Torleif per telefon till Sporten på tisdagskvällen.

– Jag har tackat grabbarna för härliga insatser under hela säsongen. Det har varit ett härligt gäng att jobba med. Men nu orkar jag inte längre. Droppen var när klubben drog av halva min lön för den senaste månaden. Det har också tidigare varit problem med mina löningar.

– Det här är inget annat än ett kontraktsbrott av Tierp Hockey och nu tar jag bilen och åker hem till Nyköping, hälsade Torleif.

Tränarproblem är väl heller ingen direkt nyhet när det gäller Tierp Hockey. Förra säsongen fick Joacim Nilsson sparken när endast tre omgångar återstod av fortsättningsserien. Nilsson hade då tränat Tierp i över 30 spelomgångar.

Nu försvinner Torleif Lundsten när fem omgångar återstår av fortsättningsserien.

– Jag är överraskad. Torleif har ju varit duktig och omtyckt av spelarna. Jag ville heller inte att han skulle sluta. Men det här är ett beslut som han själv har tagit, säger Anders Gejike ordförande i Tierp Hockey.

– När det gäller Torleifs uppgift när det gäller hans lön, så vill jag inte kommentera detta, säger Gejike.

Mer läsning

Annons