Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trivs när träningen är igång

Hallå där...Sebastian Lauritzen, forward i Brynäs, som i går drog igång den kollektiva träningen igen efter en månads ledighet.

Annons

Hur såg första träningen ut?

– Vi hade först ett möte på morgonen, där Tommy (Jonsson, tränaren) drog upp riktlinjerna inför kommande säsong. Sedan blev det löpning för de flesta och även träning på gymmet.

Vad kom ni fram till på mötet?

– Tommy pratade mest om hur försäsongen kommer att se ut, och vad vi måste göra för att bli snäppet vassare. Träningen kommer att se något annorlunda ut framöver än tidigare, men vi kom inte in på några detaljer utan det var mer ett möte i stora drag.

Hur tränar ni framöver?

– Vi kommer att träna tio veckor i sträck fram till midsommar, med skiftande belastning. Den här veckan blir det hyfsat lugnt, och därefter kommer det variera. På onsdag åker brottningsmattan fram också. Vi går på is 1 augusti.

Du opererade ju knäet nyligen, när kan du komma igång och springa?

– Det är svårt att säga, men inom högst en månad ska jag kunna träna för fullt igen. Nu blir det mycket rodd och även lite simning.

Är det skönt att ledigheten är över?

– Ja, det måste jag säga. Det är väldigt kul att träffa alla i laget igen, komma in i vardagen och få rutin på saker och ting.

Mer läsning

Annons