Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag blir så arg!

Söndag natt 24 juni klockan 23.30 ligger jag och ska sova med fönstret öppet vid underbara Hälltjärn.

Hör att det kommer ett gäng med mopeder till vårt fina Hälltjärnsprojekt (som härom veckan firade 20 år) med järnbläster och underhållning. Ett ställe som många barnfamiljer och hundägare besöker dagligen för att fiska, bada, eller bara njuta. När jag sedan hör en massa oväsen vid projektet säger jag till gubben: Låter som mopedisterna har sönder en massa fönster vid projektet! Går upp och tittar men ser mopedlysen och hör skrik. Det är dimma över sjön så jag kan bara urskilja att det är mopedlysen och hör flera rop.

Nästa dag gick gubben runt sjön ner till stugan som finns där. Alla fönster var sönderslagna på stugan som vätter mot sjön. Så tragiskt. Varför? Denna underbara idyll är nu förstörd för djur och barnfamiljer med tanke på allt glassplitter som är där!

Gör något för ungdomarna i Järbo nu på sommar- lovet, ni har ju fått så mycket pengar av Cibes. Och alla moppeföräldrar, kolla med era ungdomar om de var dit vid den tiden. I så fall kan ni ju skicka dit dem för att ta reda på eländet!

Så arg!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare