Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järbo höll i taktpinnen

Nu var det även dags för Kungsgården och Järbo att göra debut efter uppehållet i herrfyran. Kungsgården hade fördelen av hemmaplan men det var Järbo som tog hem matchen med 4-1. 

– Vi gör en bra match och kontrollerar den från början, sa Järbotränaren Patrik Kihlström efter matchen. 

Första halvleken började med ett högt tempo från bägge lagen där Järbo ändå höll i taktpinnen. Detta bevisade man genom att göra 1-0 i den 18 matchminuten.

Men Kungsgården ville inte vara sämre utan kvitterade minuten efter och gjorde det hela jämt igen. Resultatet stod sig in i den andra halvleken. Då gjorde Järbo några byten varav Tobias Wanke kom in och tog Järbo åter till ledningen 10 minuter in i halvleken. Kungsgården fick kämpa för att försöka kvittera igen men man lyckades inte denna gång. Det lämnade luckor för Järbo som utökade två gånger om fram till 4-1 vilket också blev matchens slutresultat. Järbo höll i taktpinnen matchen igenom och vann också matchen rättvist. 

Pontus Carlsson