Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järbo rådde inte på serieledarna

Inte överraskande så blev serieledande Håbo för svåra för Järbo. Matchen slutade 4–1.

Kontraktet ser fortsatt tungt ut att fixa.

– Det är 18 poäng kvar och vi har fyra hemmamatcher, vi har i alla fall köpt biljett till tåget men vi har inte klivit på än, säger Patrik Kihlström tränare i Järbo.

Det var med en positiv känsla och spelglädje som Järbo bestämt sig för att ta sig an serieledarna på lördagen. Nu fick hemmalaget in en boll tidigt men det var inget som direkt oroade ”Kihla”.

– Vi hade sagt att vi skulle hålla i och vara med till paus och sedan kunde allt hända. Men så kommer två skitmål (självmål) som vi styr in i trafiken framför mål, sa Kihlström.

Med den uppförsbacken kunde självklart i Järbo vända matchen men man lyckades i alla fall kriga in en retur direkt i inledningen av andra.

– Det kändes bra spelmässigt och vi flyttade fram i andra för att försöka skapa mera. Vi har sedan ett par riktigt bra anfall men så vänder dom och gör 4-1 istället.

Då stängdes matchen definitivt och det är fortsatt tungt i botten för Järbo som nu är nio poäng efter Rengsjö som fortsatte och vinna sina oerhört viktiga matcher och nu innehar kvalplatsen.

– Vårt spel är bra på planen men vi är alldeles för dåliga i båda straffområdena, något som genomsyrar hela säsongen, menar Patrik.

Närmast väntar nu Bollnäs hemma på lördag och man har också Mora, Forrsa och Korsnäs kvar på hemmaplan. Men visst ser det oerhört mörkt ut.