Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jimmy Nordin City?

Jaha, kulturhuvustadsprojektet sprack och alla ”vanliga” Gävlebor hurrar? Nu kan man lägga pengarna på vettiga saker som vård, skola och omsorg i stället.

Mitt förslag är dock att vi lägger de 100 miljonerna på att frambringa ett stort antal jättelika bronsstatyer av Jimmy Nordin som skall placeras ut vid varje infart till Gävle. Nordin nämligen Gävle personifierad. Med sin populistiska bakåtsträvan är han den perfekta ambassadören för vår stad. Hans Befolkningsparti har jag stora förhoppningar på, tänk vilka fantastiska saker Nordin och hans gäng skulle kunna uträtta i riksdagen. Då skulle de världsfrånvända politikerna få se hur landet ska styras på riktigt och den krångliga byråkratstat vi byggt upp under århundraden skulle raseras med marken. Först då skulle vanligt folk kunna få sin röst hörd och vi skulle få vad Nordin säger ”Demokrati på riktigt”. Detaljerna kan man ju alltid lösa sen, eller hur?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel