Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Juldagsbio lockar i Gävle

Juldagen är av tradition en stor biodag med många premiärer. I Gävle var nog vädret lite för vacker under dagen för att en mörk biosalong skulle vara lockande.
Men till kvällen kom publiken i stället och många skulle gå på den nya storfilmen "Australia" eller den svenska filmen "Allt flyter".

– "Australia är nästan slutsåld i kväll, LasseMajas detektivbyrå är också en mycket populär familjefilm, berättade Jane Cedenberger, som arbetar på Filmstaden.

Kanske är dock juldagen som stor biodag på väg att ebba ut, Jane Cedeberger och hennes kollegor Caroline Källberg och Amel Jumppanen konstaterar att annandagen numera nästan slår juldagen som en stor biodag.

I foajen vid ett bord satt Nathalie Argården och Maja Bodin och väntade på kompisar. De skulle gå och se "Allt som flyter".

– Det blev den filmen eftersom våra kompisar ville se den. Jag vill egentligen se "Australia" sa Maja Bodin.

Alla som kom till Filmstaden under juldagen bjöds på glögg och pepparkakor av personalen som julen till ära bar stiliga röda renhorn på huvudena!