Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kicki Andersson från Järbo vann en miljon kronor i Bingolotto: "Helt otroligt"

I kvällens Bingolotto vann Kicki Andersson från Järbo en miljon kronor.
Hon spelade finalspelet Stjärnspelet, och var garanterad 100 000 kronor från start.
– Vi tänkte rusta för pengarna, men att det skulle bli en miljon kunde jag aldrig tro, säger hon.

Annons

Kicki Andersson från Järbo hade chansen att vinna upp till tre miljoner kronor i Bingolottos nya finalspel Stjärnspelet och spelade hem miljonen under söndagskvällen.

– Helt otroligt, det känns jättebra. Nu firar vi med champagne, säger Kicki Andersson.

Så här går Stjärnspelet till:

– Man laddar spelet med ett stjärntecken och laddningen består av belopp mellan 100 000 kr och tre miljoner kronor. Hemma i tv-rutan syns ett räkneverk som startar på siffran 31. Det börjar på Oldsbergs kommando räkna ner från 31 till 1 och finalspelaren ska när hen vill trycka på stoppknappen. När man trycker ner avslöjas vilket belopp man vunnit. I tv-studion ser inte spelaren eller publiken beloppen ticka förbi utan det är bara de där hemma som ser detta, säger John Sarafian, PR-ansvarig på Bingolotto.

Vad ska du göra med pengarna?

– Jag har inte hunnit fundera på det. Min sambo Johan är här och stöttar mig, och vi ska kanske resa någonstans då, vi får se, säger Kicki Andersson.

Johan Nyströms syster Inger Rommedahl, ursprungligen från Järbo, var också med i programmet och hade lyckan att vinna 30 000 kronor i spelet "Tolvan".

LÄS OCKSÅ: TV: Se Sandvikens IF:s galna segerjubel i omklädningsrummet efter ödesmatchen