Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart med rally-SM i Sandviken

Nu är det klart.
Sandvikens Motorklubb kommer att arrangera en av deltävlingarna i 2012 års Rally-SM och tävlingen kommer att arrangeras fredag-lördag 17-18 februari.

Annons

Tävlingen blir en av två vintertävlingar i nästa års Rally-SM, därtill kommer det också att arrangeras fyra stycken sommartävlingar.

Det är inte bara klart från Svenska Bilsportförbundet, utan det är även klart att klubben får använda Göransson Arena som tävlingscentra.

– Klubben har flera nya idéer som håller på att arbetas fram inför denna tävling, säger blivande tävlingsledaren Kalle Andersson, och dessa nyheter kommer att presenteras i höst.

– Klart är i alla fall att serviceplatsen kommer att bli inomhus på Göransson Arena liksom det var när vi senast arrangerade en deltävling i Rally-SM, 2010. Detta var mycket uppskattat av förare/kartläsare och framför allt deras mekaniker, avslutar Kalle Andersson.

Rafalski slutar – nobbar 40 miljoner

ishockey. Pengar är inte allt. I alla fall inte för Detroits backstjärna Brian Rafalski. Trots ett år kvar på kontraktet, värt 40 miljoner kronor, slutar Rafalski med ishockeyn.

– Beslutets togs av mig och min fru för ungefär två månader sedan. Vi diskuterade länge, vägde in olika faktorer i våra liv och i slutänden var vi tvungna att prioritera, säger han till NHL:s hemsida.