Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Vi livesänder veckans heta seriefinal i herrfyran: "En av årets hetaste matcher i lokalfotbollen"

Fredagsmyset är fixat. Sporten livesänder det heta derbyt och seriefinalen mellan Hille IF och Åbyggeby FK. Avspark är 19.00 på Hille IP och vi startar sändningen cirka 18.50.

Annons

Se matchen mellan Hille och Åbyggeby här

Förra veckan blev det klart att Gefle Dagblad och Arbetarbladet kommer att fortsätta den stora livesatsningen på herrarnas division 1 norra i höst. Här är hela listan över vilka matcher som sänds från den serien.

Nu är det även klart att Sporten kommer att livesända seriefinalen i division 4 mellan Hille IF och Åbyggeby FK på fredag den 2 augusti.

Matchen spelas på Hille IP klockan 19 och sändningen ser ni här med start cirka 18.50.

– Vi tycker att det är roligt att kunna fånga upp matcher som denna, som både är en seriefinal och ett derby. Det är en av årets hetaste matcher i lokalfotbollen som vi nu kan visa för våra kunder, säger Jonna Igeland, nyhetschef på Sporten.

– Åbyggeby har ju gått som tåget och leder fyran med stor marginal, men det blir spännande att se om Hille, som spelade i trean så sent som förra säsongen, kan hota på hemmaplan.

För att se matchen behöver du vara Pluskund hos någon av Mittmedias tidningar. Är du inte det än kan du bli det genom att följa den här länken.

Om du prenumererar på papperstidningen behöver du bara aktivera ditt digitala konto (självklart utan extra kostnad) för att se våra livesända matcher.