Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kom i julstämning med oss i Nian

På torsdag kväll kör vi live från gallerian Nian i Gävle. Kom och träffa tomten, få julklappstips och hjälp med rim i vår rimstuga. Eller varför inte rita en teckning till tomten och få en klapp direkt?

Annons

På plats kommer bland annat Gefle Dagblads insändarredaktör Anders Wennberg, Gastakomikern Stephan Ahlgren och två Brynässpelare att finnas för att ge tips på böcker eller andra klappar och hjälpa till med på fyndiga rim till.

Eventet är ett samarbete mellan Arbetarbladet och Gefle Dagblad och har du inte möjlighet att komma till Nian mellan klockan 17 och 19 på torsdag kan du följa det live på våra sajter, arbetarbladet.se och gd.se.

– Kom i julstämning tillsammans med oss och få tips på julpyssel och klappar, säger Arbetarbladets Johanna Hejdenberg.

Hon och Gefle Dagblads Sanna Wikström kommer att hålla i programmet. Du hittar dem i julstudion på Nians nedervåning.

Det kommer också att finnas ett liveteam på plats som rör sig i hela gallerian. Har du ett tips på hur man fixar stämningen eller något annat inför dopparedagen kan du dela med dig till vår publik genom dem.

Delta gärna i en tävling genom att lista ut ett hemligt ord, gå på jakt i butikerna i gallerian och leta efter ledtrådarna. Då har du chans att vinna fina priser, skänkta av gallerians butiker.

– Men det är viktigt att evenemanget inte bara innehåller kommersiella inslag. Fatima Viklund som drivit många insamlingar kommer att finnas där, liksom Röda Korset och en präst som berättar om julens budskap, säger Sanna Wikström och fortsätter:

– Vare sig man gillar julen eller inte är det en bra uppladdning att hänga med oss på torsdag, antingen på Nian eller via webben.

Vi har under december sänt tre speciella julprogram som uppladdning inför dagens program från Nian. Om du missat något så kan du se dem här:

Del 1: Massor av tips på julklappar.

Del 2: Så får du julfint hemma.

Del 3: Vi lagar godaste julmaten.

Annika Wilhelmson 026-159643 annika.wilhelmson@gd.se