Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kom in i dag och prata snöminnen och tidning med oss

Det finns nog ingen händelse som sitter så fast i Gävlebornas medvetande som det stora snöovädret. Nu i dagarna är det tio år sedan snön började falla.

Snöfallet bara fortsatte, drivorna växte och växte. Till slut var hela Gävle inbakat under ett vitt täcke. Alla kommunikationer ut och in bröts och vardagslivet i den vita staden fick ett helt nytt innehåll.

Arbetarbladet påminner om de dramatiska dagarna i en temasatsning i dagens tidning. Och våra fotografer har tagit fram sina bästa bilder, vi visar dem i en utställning under vårt traditionella öppna hus på skyltsöndagen. Varmt välkomna in för att titta och minnas, klockan 13–15 i tidningshuset i Gävle.

Där möter ni också vår Fria ord-redaktör Giron Wilhelmsson. Kanske den av våra medarbetare som har de flesta läsarkontakterna, vid sidan av nyhetscheferna. Nu får ni tillfälle att diskutera hur era inlägg behandlas, varför vissa insändare publiceras och andra inte.

Det personliga mötet är möjligen satt på undantag i dessa dagar när samtalet mellan människor finner nya vägar. Snabbt och direkt, javisst. Men nyanser och tonfall försvinner, därför behöver vi mötas ansikte mot ansikte. Det kan vi göra i eftermiddag.

På plats finns naturligtvis också vår numera rikskända antikexpert Maud Ingster som gör en bedömning av era klenoder. Eje Berglund berättar om hur han bygger upp ett fyrverkeri och ger tips om nyårsraketer. I samtalssofforna hittar ni radioprataren Titti Schultz, årets bockinvigare, och allas vår sportchef Stisse Åberg, som gärna diskuterar Strömvallens vara eller inte vara och allt annat inom sportens värld. Och runt omkring träffar ni Arbetarbladets redaktörer, reportrar, fotografer och redigerare.

Klockan 13 öppnar vi dörrarna mot Hattmakargatan, det ska som vanligt bli riktigt trevligt att träffas!

Och som avslutning följer vi Titti Schultz till Slottstorget där julbocken får sitt officiella välkomnande. Visst är den alldeles ovanligt vacker i år?