Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kronofogden nästa för Sandvikens kommun?

Det är precis dit vi kommer om det inte sker snabb förändring i hur vi fördelar och även viktigare vem som ska fördela våra skattepengar. Det som sossar i Sandviken har som meriter i god ekonomisk hushållning är allt annat än smickrande. Göranssons Arena som bolag: minus efter minus där inget ljusning syns i sikte och på toppen en handlingsförlamning i form av otydliga regler till styrelsen om hur den ska styras; långsiktighet är inte ens att tänka på. Majoriteten har valt att ”baka in” alla idrotts hallar, lokaler och plan under samma bolag och då har vi bara att vänta tills besparingar börjar drabba redan ekonomiskt ansträngd ungdomsverksamhet, hoppas att Sandvikens IF, SAIK, IBK Alba med flera har beredskap för detta.
Nästa på meritlistan kan socialdemokraterna skriva -40 miljoner per mandat period.
Stora pengar, för stora pengar men det är rätt siffra och hör hemma i kunskapsnämndens redovisning. En nämnd som får starka påpekande och kritik i revisiorernas rapporter år efter år.
Där som svar presenteras samma powerpoint presentation varje år. Som följd på det brukar fru Brockman (S-ordförande) tillsätta ännu en utredning som kostar lite till pengar ur skattekassan så är saken klar och hon får fortsatt förtroende att driva skutan vidare.
Jag undrar om väljarna i Sandviken har råd att ha vissa personer kvar som förvaltare av våra medel och välfärd då deras meriter med all säkerhet kan garantera oss 40 miljoner i nedskärningar efter valet.
Jag tycker att väljarna borde nominera Brockman och hennes kommunledning till programmet Lyxfällan. Dom brukar ge råd till människor som inte får ihop ekonomi. Så vad tror du Brockman vill du bli nominerad?
Tidigare vart jag anklagad att jag bara påpekar negativa saker om styrande majoriteten i Sandvikens kommun och inte kommer med lösningar. Nu vill jag upplysa er lite om den saken. Det är faktiskt mitt uppdrag som oppositions politiker att göra precis det. Det är majoritetens budget som gäller och då kan inte opposition hjälpa till utan att få vara med i beredningar.

Folkpartisten som gärna vill ta ansvar
Dragan Perkovic