Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kropp hittad i Bodaån

Det kom in ett larm om att flera personer sett en död person vid Bodaån på torsdagseftermiddagen. Rätts­medicin i Uppsala börjar ­arbetet med identifiera och obducera kroppen i dag, fredag.

– I nuläget kan inte fyndet kopplas till något speciellt försvinnande. Just nu har vi inte heller ledtrådar om vem det kan vara. Det finns inget som tyder på att ligger ett brott bakom, sa Tommy Karlsson, vakthavande befäl vid Uppsalapolisen på torsdagskvällen.

Om det rör sig om samma kropp som polisen sökte efter 7 juni i år, efter att en fiskare fått upp en hudflik på kroken, kände inte polisen till.

Flera personer ska ha sett något vid Hemköpsbadet i Skutskär och sedan larmat om det på torsdagen. Kroppen var i kraftig förruttnelse.
– Vi kommer att gå i genom anmälningar om försvunna personer nu och ska samarbete med kollegorna i Gävleborg och Västmanland, säger Tommy Karlsson.