Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kroppskonst

/

Kroppkonst, vad är det egentligen? Är det bara tatueringar och piercingar eller är det hår, naglar och även operationer? Det kan man nog diskutera och man kan nog få många olika svar.

Annons

Det är många som tatuerar sig. Det har blivit lite av ett mode att man ska ha en, eller till och med flera, tatueringar. Eftersom det är ganska modernt att tatuera sig tänkte vi på prima att det skulle vara kanon att ta upp ämnet.
Vare sig man har en tatuering eller inte så kan det alltid intressera någon om hur det går till. Och hur tänker man egentligen innan en tatuering? Man ska trots allt ha den hela livet.
Louise Nygren på primaredaktionen hade en idé till en tatuering som hon har funderat på i ett antal år. Nu har hon äntligen fått den ingaddad.
Hur fick du för dig att du skulle göra denna tatuering?
– När jag var mindre satt jag och kollade tatueringar på internet och hittade denna. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har jag alltid tänkt på den, och nu på äldre dar har jag äntligen gjort den.
Vart valde du att tatuera dig?
– Jag valde att sätta den på fotleden för att den är lite för liten för att sätta på ryggen, som jag egentligen ville. Då tyckte jag att fotleden var ett perfekt ställe för just den här tatueringen.
Gjorde det ont?
– Ja det gjorde ont. Men jag tyckte att det var en skön smärta. Det låter konstigt, men när man ligger där är det en cool känsla.
Blev du nöjd eller ångrar du dig?
– Än så länge är jag nöjd och det ska bli spännande att se resultatet.
Var det här din första tatuering?
– Nej, jag har en sedan tidigare. Den sitter på nedre delen av magen och jag gjorde när jag var utomlands. Resultatet blev bra och jag ångrar mig inte.
Var det din sista tatuering eller kommer du göra fler?
– Det var absolut inte den sista. Jag har redan en plan på min nästa.
Vad kan du rekomendera till någon som ska tatuera sig?
– Att man har tänkt igenom det ordentligt och att man är helt säker på att man vill tatuera sig. Men jag tycker absolut inte att man ska vara rädd för att göra den.

Mer läsning

Annons