Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer Metropolitan-operor på bio

/
  • Nina Stemme spelar huvudrollen i

Annons

Folkets Hus och Parker livesänder tio föreställningar från Metropolitan-operan i New York på svenska biografer i höst och nästa vår. Först ut är "Tristan och Isolde" med svenska Nina Stemme i huvudrollen, som följs av bland andra Malin Byström i "Don Giovanni" och Katarina Dalayman i "Rusalka".

Av säsongens direktsändningar är fem nya uppsättningar och tre operor som aldrig direktsänts. De stjärnspäckade föreställningarna kommer att nå över 2 000 biografer i 71 länder på sex kontinenter.

– Fler och fler upptäcker vilken fantastisk upplevelse det är att se opera live på bio. Det är extra kul att våra svenska stjärnor Nina Stemme, Malin Byström och Katarina Dalayman gör stora roller på Met som vi kan visa upp i hela Sverige, säger Calle Nathanson, vd Folkets Hus och Parker.

Föreställningar och datum: "Tristan och Isolde" 8/10, "Don Giovanni" 22/10, "L'amour de loin" 10/12, "Nabucco" 7/1, "Romeo och Julia" 21/1, "Rusalka" 25/2, "La traviata" 11/3, "Idomeneo" 25/3, "Eugen Onegin" 22/4, "Rosenkavaljeren" 13/5.

Mer läsning

Annons