Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Taggat Strömsbro tog silver i innebandycup

I fredags åkte ett taggat Strömsbro IF f 03-04 ner till Örebro för att delta i en tre dagar lång cup. Det var tre grupper i tjejernas klass med totalt tolv lag och där fanns även ett till Strömsbrolag f 03 och Valbo representerade i varsin grupp.

Första matchen spelades på fredagskväll mot Hertzöga. En jämn match som slutade 1-1. På lördag mötte man Skövde i en match som slutade 2-1 till Strömsbro. Tredje matchen skulle spelas 21.20 men förseningar gjorde att matchen startade först strax före elva på lördagskvällen. Tjejerna var taggade då de visste att skulle de vinna skulle de få revansch mot Valbo som förra veckan vann semifinalen i DM och därmed knep finalplatsen.

Tyvärr blev det en förlust mot Nykvarn som vann med 1-0. Därmed blev laget tvåa i sin grupp och vidare till A-slutspel och fick därmed inte möta Valbo. I kvartsfinal mötte laget Trosa, och det blev en jämn match, men Strömsbro vann med 2-1.

Semifinalen efter lunch slutade 3-1 till Strömsbro mot Halna så nu var laget klart för final. Förra året när laget var på samma cup åkte de ut efter de mött Rönnby i kvartsfinal.

Finalmotståndet skulle bli Nykvarn som man mötte sent på lördagskvällen. Det var målvakternas match och som tyvärr slutade med förlust 0-1. Matchens lirare i finalen blev målvakten Bella som totalt släppte in sex mål på sex matcher. Nu tar tjejerna en välbehövlig vila innan barmarksträningen drar igång och laddar för nästa säsong.

Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel