Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekännelser

/
  • ÄRLIGT TALAT. Jimmie Åkesson säger som det är, över en sida i Aftonbladet. Sverige på väg mot katastrof och sedan tar muslimerna över. Sällan har en partiledare varit så öppen med sitt budskap; jag, en rasist.

I Aftonbladet hällde ledaren partiprogrammets centrala delar över läsarna; islam tar snart över hela landet och sedan världen.

Annons

Terrorceller infiltrerar och förblindar den mångkulturella politiska eliten, bland annat genom att förbjuda Den blomstertid nu kommer och fläskkött i skolorna.

Jimmie Åkesson, enfrågepartiets spjutspets mot islamiseringen, försäkrar att han gör allt han kan för att ”vända trenden”. Men om han, och hans lilla rasistiska parti, misslyckas ställs Sverige snart inför ”det största utländska hotet sedan andra världskriget”.

Det börjar i Malmö, snart en muslimskt dominerad stad har Åkesson räknat ut. Hans matematiska beräkningar sträcker sig bort mot antalet våldtäkter, brottslighet, dödshot, ritualslakt, segregerad simundervisning och sharialagar. Åkesson vet.

Men när siffrorna granskas, till exempel av Brå, stämmer ingenting. Bara påhitt, eller önskedrömmar; Åkesson fantiserar och ljuger. Han tar en del här, en del där och sätter samman; Sverige snart ett muslimskt land. Bara hans råa rasism, draperad som sanning, kan förhindra katastrofen. Världen är svart och vit och hoppet står till de som vågar säga hur det ligger till. SD tar den kampen.

Andra partier hukar inför Mecka, eller om det är talibanerna. Ansvaret för den kommande katastrofen lastar han över på de partier som ännu rymmer 96 procent av väljarna.

 

Men Åkessons sanningar och ideologi lutar sig mot en enda fråga; främlingsfientligheten. Rasismen kan man också säga, efter Åkessons bekännelser i Aftonbladet. De löste upp dimbankar; det bör nu och för överskådlig tid omöjliggöra varje regering som delar makten, eller tar makten med hjälp av Åkessons stormtrupper.

Fredrik Reinfeldt var tydlig i går; SD ett enfrågeparti. Jag regerar aldrig med stöd av Åkesson, säger han. Men det viktigaste lämnade Reinfeldt utanför; regerar han med Åkessons bilagda röster?

 

Sverigedemokraterna är inte ett parti bland andra, det bör inte behandlas som andra partier och det finns inget annat parti som i grunden är rasistiskt. Hatet lindas in i kletig retorik och falsk statistik. Partiet klär sig i kostym men under västen värmer den svarta uniformen mot skinnet. Åkesson kan kallas för vad han är; rasist.

Ta debatten, heter det, som om ett högerextremt fyraprocents parti kan sätta dagordningen. Ta oändligt avstånd är bättre.

Annons