Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fan vad ful du är!

Annons

när jag kommer hem från jobbet. Och efter ett tag dyker programmet ”Grillad” upp, repris tror jag. Aftonens föremål för uppmärksamhet är Per Morberg, han som spelade Viggo i Rederiet när jag var liten men nu mest tv-kockar som jag förstått det. Han ska häcklas och hyllas. Men det hela är mest sunkigt. Mobbar-tv från SVT med pöbel, eller om det är publik, som skrattar och klappar händer åt äckliga elakheter.

andras utseende är inte kul. Vem gör ens det efter puberteten egentligen? Mer än lätt störda individer med dålig självkänsla som försöker boosta sitt eget stukade ego genom att förklara för andra hur jävla fula och värdelösa de är. I stället för att gå i terapi.

körs det ogenerat på som på skolgården. Hur lyckades SVT sälja in det hela till de medverkande? Kom och var med! Vi kommer att ha ett gäng vuxenmobbare i studion som kommer att poängtera hur ful du och alla andra medverkande är och kommentera alla dina eventuella tillkortakommanden inför 1 miljon svenskar. Hur festligt som helst!

ska vara med är kanske inte så konstigt. Hon vill åka till Bryssel och jobba i parlamentet. All publicitet är bra publicitet, och så vidare. Blir det alkisskämt om henne kanske? Jag tänker inte titta för att ta reda på det.

tittade på ”Grillad” när det premiärsändes. Och så undrar vi varför kidsen i skolåldern beter sig som svin mot varandra. Helt otroligt.

Mer läsning

Annons