Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Let´s Shake it

/

Shake it är ett nytt företag som startade vid årsskiftet. Företagets syfte är att anordna tävlingar och event inom bland annat skidor, snowboard, cykel, skate och longboard.

Shake it vill satsa på unga lokalförmågor och få alla att våga tävla oavsett hur det går. Det ska vara en härlig stämning så alla trivs och har roligt.

Annons

Oscar Berlin och Rosie Lundh grundade Shake it tillsammans. De har alltid varit delaktiga i tidigare arrangemang men har inte haft ett namn att ställa sig bakom.
Rosie är anställd i Hemlingby och Oscar jobbar extra med att sköta liften och delar av backen.

Allt som Shake it arrangerar görs på deras fritid och trots att företaget bara varit registrerat i två månader så har de redan planerat in runt sex arrangemang. De har även byggt en skoter ramp och två rails. Oscar och Rosie säger att de i första hand vill arrangera event i Gävle men sedan vill de kunna arrangera event utanför Gävle.

Oscar har även med hjälp av Gävle Kommun fått gått på en Pistmaskins utbildning vilket underlättar vid byggandet vid tävlingar. Nu slipper de bygga hopp med spadar och jobbet blir klart fortare.

Nu på söndag har de arrangerat sin första tävling som Shake It och den hålls i Hemlingby backen från klockan 10:00, vem som helst kan på plats anmäla sig till tävlingen.

Mer läsning

Annons