Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man blir så arg när bussen inte kan passa tiden – skärp er X-trafik!

Annons

Jag blir oftast drabbad av att bussen inte håller tidtabellen, särskilt på vintern när det är 15 minusgrader. Man blir ju så arg! Tänk de flesta som ska passa tiderna, som ska till exempel till läkaren eller jobbet.

Servicen är dålig. Många undrar varför man inte kan se hela tabellen för att jämföra med andra tider istället för att söka upp alla resor.

Lata förare. Jag såg en gång när jag satt i bussen. Den var cirka tio minuter sen och föraren satt med mobilen i fem minuter!  De bryr sig inte ett dugg om de andra. Men en sak är solklar som alla hatar: När man kommer in i bussen kör de på en gång! Man hinner inte sätta sig innan de kör. Tänk på äldre som har svårt att gå och har ont i vissa delar i kroppen. De kan skada sig och ramla, och X-trafik bryr sig inte ändå.

Skärp er snälla!

Kwang från Hedängskolan i Storvik

SVAR DIREKT:

Att bussar ibland blir försenade på grund av väder och väglag är tyvärr ingenting X-trafik kan påverka. Tidtabeller för bussarna finns att se både på X-trafiks hemsida samt i X-trafiks app där man även kan se var bussen befinner sig i realtid. Självklart ska man alltid få ett bra bemötande och en bra service när man reser med kollektivtrafiken. Om du upplever att något inte fungerat som det ska är du välkommen att ringa vår Kundservice på 0771-91 01 09 så kan de hjälpa dig och ta dina synpunkter vidare.

Peter Stewing

enhetschef Kundservice X-trafik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare