Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måndagens…

Annons

Serietecknare

Robert Nyberg, som satt i Kommunals tält och signerade vykort med motiv föreställande sina egna seriestrippar om arbetslivet.

Spel

Juseks chokladhjul, som skulle synliggöra att endast en av tio PR-byråer har kollektivavtal. Därför var det ytterst svårt att vinna. Platsen var väl vald. Det fullkomligt myllrar av människor från PR-branschen i Almedalen dessa dagar. Hur många av dessa har arbetsgivare som betalar in till deras framtida pension? frågar sig alltså Jusek.

PR-mask

Ullman PR, som hade anställda som gick omkring i vita masker för att visualisera att ytterst få politiker är kända av sina väljare. Ska det vara så, och varför har det blivit så? är den fråga som PR-företaget har för avsikt att debattera under onsdagen.

I dag ser jag fram emot:

”Vår framtida välfärd – vem bryr sig?”, debatt mellan de politiska ungdomsförbunden. Med bland andra Valbos Ellinor Eriksson (SSU).