Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor av rosor

I dag får ett stort gäng snälla, hjälpsamma, trevliga människor rosor.

Annons

...till alla underbara människor som letar, stöttar och på annat sätt bryr sig när vår älskade hund Arron har försvunnit. Ni är guld värda.


...till Sven Bäcklund för en trevlig kväll på Mathildas.


...till mina stora och små vänner på Svangården/Rallarbo för att ni finns där varje dag och för att ni stöttat mig....till Kina Öberg och Elvy Fornstedt som städat så fint hemma hos mig. Det var en fröjd att komma hem till ett nyskurat och väldoftande hem. Ni är guld värda!


...till Mattias Pettersson och hjärtligt tack för hjälpen.


...till personalen på Dagkirurgen i Sandviken som jag kom
i kontakt med vid en artroskopi 12 november. Er värme och omtanke gjorde att jag kände mig otroligt trygg både före ingreppet och vid uppvaket.


...till arbetsförmedlare Eva Alm på AF Gävle för att du på ett så otroligt proffsigt men ändå ödmjukt och empatiskt sätt bemöter oss arbetssökande! Du är ett föredöme både som person och för AF Gävle!


...till Annika Forsberg i Torsåker som trots sin värk, ordnar och håller på så att vi alla får smyga på tomten, trollen och träffa häxan Fia-Fia. Tur att du finns för Torsåker.


...till Carina Sandblom med personal för den trevliga höstfesten på Tallman.


...till tandläkaren Eva Högman och tandsköterskan för att ni är så gulliga och förstår min oro vid mina besök.


...till alla goa ”gummor” och ”gubbar” för hjälpen med att sanda och skotta snö!...till Norrsundets Arbetarmuseum – Jan Westlunds minne vid temadagen ”Stugfjärden”, de riktigt lyste upp vintermörkret i min stuga. Ros även till de besökande som gjorde sig tid trots söndagens vinterrusk och kom till museet och lyssnade på mitt anförande om fritidsbebyggelsen ”Stugfjärden”....till flickorna i larmbilen, omvårdnad Gävle, som kom och hjälpte oss 18 november på dagen. Så proffsigt. Ros även till akutpersonalen och ambulanskillarna och till


...till hela personalen på Fleminggatan för en jätterolig och lyckad westernfest. Tack för att jag alltid får vara med.


...till mina arbetskamrater på Vallongården som överraskade mig med en trevlig kväll och skönhetsbehandlingen.


...till alla som på olika sätt hjälpte till på Betlehems-
kyrkans julmarknad 22 november och till alla besökare som bidrog till fina resultat.


...till husvärdarna på Sandvikens hus Storvik Kungsgården, Mats B, Camilla och Agne för all hjälp jag fått. Ni är guld värda.


...till personalen på Vallongården för den kärleksfulla omvårdnad som min pappa Artur Jakobsson fått under tre år hos er....till Helen och Sussi plus medarbetare på B. Young i Valbo för att de alltid är trevliga.


...till den ärliga och vänliga tjejen (Veronica) som hittade min plånbok i parkeringshuset i Sandviken 25 november.


...till grabbarna från Hofors Energi som hjälpte vår ”lille Morgan” ner från trädet.


...till mannen på Bussgods, Gävle fredag 21 november som i sista minuten, tog emot mitt paket till ”Hoppets Stjärna”.
Ett sådant bemötande värmer!
...till festkommittén i Pärnall, som ordnade den fina samt goda jultallriken, vid slutet av Öppet hus.


...till Annelie och Rickard för allt och för att vi hade roligt.


...till en underbar kille som tog hand om mig, pratade och ringde efter nattpatrullen som tog reda på mig. Tur att ni finns.


...till Sune Klippmark i Mehedeby som i värsta snöoväder alltid håller rent vid våra brevlådor och hjälper oss på alla olika vis....till grabbarna som hjälpte mig när jag kört fast i snön 24 november på Älvkarlebyvägen/Åsbovägen. Det var guld värt.


...till vår granne Becka i Järbo, som gjort arbetet vid diskbänken till rena rama (ögon) fröjden, Tack och ”bock”!


...till Berit och Jan Sahlén, Brynäs PRO, som möter oss med glada miner i qigong-
cirkeln, och sedan lite farligare gympa till Elvis musik efter kaffepausen. Detta kallar jag friskvård. Tack för att jag får vara med!


...till alla som hjälpte mig när jag blev akut sjuk vid Hammarbygårdens soppträff....till Annso, Kjell och Stina för den underbara kvällen
7 november på gasklockorna.


...till min granne, på Norra Kungsgatan 21 som hade tvätttid efter mig 24 november, för din medmänsklighet och din välvilja då jag inte hade möjlighet att hämta upp min tvätt på grund av sjukdom. Jag hoppas att jag någon dag kan hjälpa dig eller göra något liknande för någon annan.


...till dig Skepparn för att du alltid ställer upp på mig, och lagar mina bilar när de inte vill fungera. Jag uppskattar verkligen att du finns där.


...till Sabine för medryckande presentation av USA och Grekland, till Larsson för fina biljetter och matsedlar och till Nina, Anki och AnnLoise för all hjälp med vår önskematsedel....till Annika Lundqvist på Gävle kommuns internationella kontor, arrangör av ett mycket uppskattat studiebesök på Teknikparken för
22 högskolestudenter från Kina. Och till teamet Micke och Micke (Kedbäck och Larsson) från föreningen Future Position X som visade prov på användningen av geografiska informationssystem.


...till alla lärare, elever och assistenter i klasserna 5-6 E, 5-9 E och träningsklassen på Värnaskolan för min praktiktid hos er!

Mer läsning

Annons