Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor med rosor

...till PRO:s resekommitté i Skutskär och vår guide Ingalill som ordnat den trevliga resan till Skagen och Jespershus med flera ställen i Danmark. Särskilda rosor till Thord som både säkert och underhållande ”bussade” oss framåt hela vägen.
Vi som var med

Annons

...till vår klassföreståndare Ingmarie för ett bra läsår. Ros även till Bengan, Mona och Ulla. Trevlig sommar och vi syns till höstterminen!

...till Sofiedalskolan, dess personal och före detta kollegor med Camilla Frykman i spetsen för alla de trevliga och givande åren där. Kommer att tänka på er när jag nu går vidare och tar hand om allt jag fått av er.

...till RBU Gävle som anordnade en trevlig och uppskattad dag i Furuvik 13 juni för alla sina medlemmars familjer.

...till spelarna från Gefle IF som kom till vår fotbollskola och berättade och skrev autografer. Det var jättepopulärt och ni var duktiga med barnen och alla frågor!

...till alla som har varit med på landslagets fotbollsskola i Söderfors! Trots regn och rusk har det bara varit glada miner. Ni har verkligenvarit superduktiga allihopa!

....till alla underbara ledare som har ställt upp när vi i Söderfors har haft landslagets fotbollsskola! Ni är guld värda allihop. Trots att vi hade vädrets makter emot oss i år så har ni gjort ett superbra jobb! Tur att ni finns!

...till Drömfabriken.Vilken Drömfest! Ulf Johansson Werre med de hemliga gästerna Ronnie Gardiner och Peo Jönis blev verkligen överraskning i strilregnet. Men vad gör väl lite regn när dessa fantastiska musiker står på scen? Underbart, Charlie Norman log nog i sin himmel och gör tummen upp för Drömfabriken och det härliga gäng som fixar så bra program till oss. Sandviken skulle bli bra mycket fattigare utan er.

...till er som hjälpte mig att byta däck på min L200 lördag 13 juni på Fjärran Höjders parkering! Tack så otroligt mycket!

...till dem i bilen med släpvagn som stannade då vår valp sprungit ut på vägen vid Barkhyttan. Stort tack. Sådana som ni är guld värda.

...till Tomas Andersson, Hofors, som ställde upp med lövad lastbil och körde Team Westling–Holmkvist, avgångsklass 9 A Petreskolan. Tack till Ingalill och Anders för terminerna som gått.

...till Mirjam för en fantastiskt genomförd resa 13 juni till Skansen och Gröna Lund, med hyresgästföreningen Rymdskeppet från Andersberg. En ros också till Gunnar som körde bussen.

...till Lena och Bosse Karlsson för en fantastisk kväll hos er i Strömsbro i samband med Henriks student- firande i fredags. En kväll att minnas med värme.

...till alla barn och föräldrar på Blå avdelningen, Markheden, för all uppskattning och engagemang. Vi kommer att sakna er! Lycka till!

...till administratören, hemtjänsten, nattpatrullen och Droppens personal. Ge er själv den omsorg som ni visar och ger våra brukare av hemtjänst. Ni är värd det bästa! Ha en skön sommar och njut av er ledighet.

...till sjukgymnast Anna Rapp, Andersbergs Hc. Du har motiverat mig med träning, omtänksamhet och alltid ett glatt leende att ta mig ett stort steg framåt till bättre mående. Även till sjukgymnasten Janne för alla träningstips.

...till Lena Andreasson som gav oss fika och visade oss sina fina saker.

...till Barbro och Lena Larsson från Gävle, som på ett fantastiskt sätt tog hand om serveringen vid vårt ashram i Missionskyrkan Torsåker, och till Marianne på caféet för den mycket goda maten.

...till bussföraren Thomas som 5 juni hjälpte mig att få tillbaka min väska som jag glömt på bussen. Härligt att det finns hjälpsamma och ärliga personer.

...till Ola och Tommy på Fastighetsservice i Ockelbo som efter många och långa turer, nu fått ”kossan” att tystna i vårt Badrum.

...till Mia och övriga på Driver körskola för hjälpen med mitt körkort.

...till Eva-Britt och Evald som ordnade så att vi fick se ”Evert Taube i våra hjärtan”, en mycket trevlig föreställning. En ros även för efterfesten.

...till Ing-Marie, Anita och Karl-Gunnar för den jättetrevliga festen ni ordnade till minne av vår realexamen 1959. Stort tack!!

...till all personal på Lergökens förskola i Forsbacka. Ni är guld värda!

...till doktor Ylva Björklund samt syster Viveka med flera på Ockelbo hälsocentral, som verkligen ställer upp i akuta situationer.

...till våra föräldrar på Björntomten. Hoppas ni får en skön sommar.

...till Uno Löfgren, Kommunal 18:s fantastiske reseledare. Många härliga resor har vi fått. Nu senast Taube i Gammelstilla. Otroligt bra. Tack, tack. Ha en skön sommar.

...till ATF Tors Hammare som spelar ”Evert Taube i våra hjärtan” för tredje året i rad. Ni är helt underbara. Vi hade en trevlig kväll med er 11 juni. Ha en bra sommar!

...till personalen på mammografienheten, avdelning 111 och doktor Röhstö för verkligt professionell behandling och trevligt bemötande.

...till Evy och Olle för en trevlig dag i Axmarby med god mat och gott humör. Även en ros till Inger och Torsten för att vi fick låna deras stuga.

...till reseledarna i PRO Valbo, Hjördis och Boel samt Taumo som körde oss hela den fina resan i Lettland samt Litauen. Ni var alla så hjälpsamma och trevliga.

...till personalen på avdelning 108 A för god omvårdnad av Maggie Fältström.

...till er som hjälpte oss när jag skulle hjälpa en äldre herre att sätta sig på en bänk i entrén på Plantagen och vi ramlade omkull båda två. Glömde nog att tacka men gör det nu i stället. Tack.

...till Gävle sjukhus, avdelnings 105, för all vård 23 april till 18 maj. All personal är alltid glad och trevlig. Hoppas alla anställda får arbeta kvar, de behövs till 100 procent.

...till sjukgymnast Helena, Bomhus hälsocentral, för goda råd och hjälp med mitt nyopererade knä och ett trevligt bemötande.

...till Maritha Nordgren och Tomas Persson på ISS industriservice, för att ni hjälpt till och ställt upp för mig och Eva. Ni är guld värda, tusen tack!

...till reseledarna Gunilla A och Lennart B, Åshammars PRO, för en mycket lyckad Hemlig resa 12 juni och en ros till Gunnars bussar från Hofors, för en mycket intressant guidning om platser som vi passerade och besökte.

... till alla grabbar för en suverän svensexa lördag 13 juni. Den satt sig i ryggmärgen!

...till Stig Hillman som trots sitt handikapp bjöd hela sånggruppen till sin sommarstuga i Hillsjöstrand. En extra ros till Sonja Westergren som ordnade med allt. Utan dig hade det inte blivit en glädjens dag med mycket sång och musik.Stort tack till er båda.

...till Hedesunda PRO-förening för den trevliga resan ni ordnade till Oscarsteatern, Stockholm, med Lasse Berghagen och Lotta Engberg och till våra två reseledare Britt Skoog och Maud Åhs som ordnade allt för oss och till vår duktiga chaufför ”Greger” från Wallners buss och Bengt Lindkvist som spelade dragspel för oss på resan.

...till Annika och Janne Öberg för en trevlig 50-årsfest med god mat och dryck och till Kalle och Marcus som stod för underhållningen.

...till alla föräldrar på Trödje förskola som gjorde så fint på vår gård. Ha en skön sommar.

...till Svea, Anita och Kjell för den trevliga resan till Bjursås. Och till den duktiga killen som körde bussen.

...till 9B Bergby Centralskola. Lycka till i framtiden och ett stort tack.

...till Åsa, Annika och Mats som ställde upp för mig torsdag 11 juni 2009 i Bomhus, när jag klantade till det med bilen. Tack och stor kram till er alla.

...till Marie och övriga personalen på Funky Hair. Särskilt till Marie för din proffsiga klippning.

...till Catrin, Ela och Annette för er omtänksamhet om människor som inte mått så bra. Ni är guld värda för mig, tack för att ni finns.

...till killen som delar ut reklam på helgerna.Så trevlig, glad och pigg. Det var kul att prata med dig, fortsätt som du börjat.

...till familjerna Sandert och Jönsson som bjöd oss alla på en trevlig dag med mat och lek.

...till er i Valhallakörens styrelse, som ordnade utflykten till Gammelstilla där vi fick vara med om ”Sjung av hjärtat, sjung”. Det blev ett lyckat 20-årsfirande. Toppen!

Mer läsning

Annons