Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor med rosor till jul...

Annons

...till ambulanspersonalen, räddningstjänsten i Bergby och personalen på akutmottagningen på Gävle sjukhus för er insats lördag 25 september på eftermiddagen som räddade en ung människas liv. Även till personalen på IVA Gävle sjukhus och ett speciellt tack till doktor Helena för din empati och omsorg om oss närmaste.

Hur håller Ralfs röst?

...till Anne, Monica och Maria på förlossningen i Gävle för ert underbara bemötande och för att ni hjälpte Konrad till världen. Ett varmt tack till alla på BB. Ni är underbara. Kram från Christian, Katrin och Konrad.

Familjen Stjernström

....till den trevliga och hjälpsamma expediten Elin, som arbetade på Synoptik lördag 11 december.

Snart nya glasögon

...till Martina och alla andra på apoteket Orren. Även till hemtjänsten i Hofors.

Annika Mellbom

...till Per och killarna på Rubank Bygg för vår fina utbyggnad av övervåningen på vårt hus. Snabbt, effektivt och ett toppenresultat.

Vi fem på Tjärdalsgatan

...till personal och vikarier på Fleminggatan 17 övre plan, för all fin omvårdnad och omsorg av pappa Arne, och omtanke även till oss anhöriga.

Britt-Marie

...till alla förstaklassare på Vasaskolans jazzlinje för en härlig konsert söndag 5 december.

Vi som fick uppleva glädje och spontanitet

...till Mats Elfwing som hjälpte oss dra loss bilen med sin traktor vid Hillesjön, när vi klantigt nog kört fast i snön.

Leif, Monica och hunden Charlie

...till anhöriga som visat empati och familjetillhörighet när den älskade livskamraten gått bort för alltid under året. Heder till eder.

Stort tack

...till min handledare David Back på Wikmans bil för en rolig och lärorik praktik.

Mattias Melin, Fp1B

...till förre kyrkoherden i Hille, Gert Lyngemark, för hans engagerade mottagande av en stor grupp kinesiska, iranska och turkiska högskolestudenter. Med utgångspunkt från runstenen i kyrkans förhall berättade han om vårt lands religionshistoria och om just denna kyrkas inredning och verksamhet – ny kunskap både för muslimer och för ungdomar som vuxit upp utan religion.

Barbro Sollbe

...till de rara barnen som sjöng så fint vid Heliga Trefaldighets luciafirande och charmade den stora gruppen kinesiska, iranska och turkiska högskolestudenter som aldrig tidigare hade upplevt något liknande.

Barbro Sollbe

...till den kvinna (Susanne enligt polisen) som tog upp min hund Rufus efter Hedesundavägen på luciamorgonen! Jag kan inte nog tacka dig! Han fick följa med på ditt/dina barns luciafirande innan han lämnades till polisen. Jag vill också tacka de som engagerade hela Sälgsjön i sökandet efter Rufus! Ni och alla inblandade är värda mer än ni förstår.

Carolina Vikeswed

...till min bästa vän och jobbarkompis Jenny Andersson på Rastplatsen hunddagis för att hon står ut med mig i vått och torrt. Vi har verkligen lyckats hålla vårt företag på fötter under de två år som gått.Ser fram emot fler år! Anneli Olovsson

...till Jouni och Mari-Helene för det frikostiga julbord ni bjöd oss på, vi bjudna är imponerade av er omtanke.

Vi som var med

...till Uffe Svensson, Valbo, som bjöd sin personal på en kanonmiddag! Även till Lapatrada för dessa månader du varit hos oss.

Konsumpersonalen Norrsundet

..till fantastiska Gunnel, Bosse, Bettan, Gunnar, Bojan, Eivor och Björn för all hjälp, mat/bak och transporter, ”Lyftkranen Linus” och Sven för allt slit, Kasper och Andreas som verkligen fixat allt, alla gulliga hantverkare och vänner för allt ni gör för oss och våra colorama-tjejer, ni är bara bäst! Och kära gubbarna som står ut och för all hjälp. Nu flyttar vi inte igen. Vi älskar er!

Anneli och Lena

...till HSB:s brf Sätra, med en sådan vicevärd, styrelse och sådana boende. Att få arbeta med er gör att jag med glädje och tacksamhet går till arbetet varje dag!

Vaktmästaren Bennie

...till mina trogna grannar Tomas och Lotti för omtanken och hjälp med snöskottningen.

May

...till Uffe i röd VW-skåpbil som hjälpte oss när inte bilen startade efter vår skidtur i Hemlingby fredag 10 december klockan 14.15.

Frusna paret

...till tidningsbudet som kommer med tidningen varje morgon i snö och kyla.

Vi på Hantverkarbacken, Sandviken

...till Gunbritt Hall som bjöd alla sina vänner på en storslagen inflyttningsfest.

Isa och Leif, Marita och Mats, Linnea och Oscar

...till Eva Forslund, arbetsterapeut Södertulls HC, för din empati, kunskap och medverkande i anpassningen av min bostad och det arbete du gjort.

Boende och god man

...till ”Kickan” Westerman för en trevlig sammankomst med julgröt, skinka med mera i vår samlingslokal.

Från oss alla i Gävlehus 33

...till Gävle IOGT-NTO för firandet av lucia på Lillgården. Elever från Vasaskolan som lucia och tärnor framförde lucia- och julsånger på ett förtjänstfullt sätt och barnen fick träffa tomten i hans boning ute i skogen.

Nöjda besökare

...till Birgit och Aini för den goda tomtegröten med tillbehör. Trevlig avslutning för hösten.

SAIK:s damklubb/ Margaretha

...till förskolechef Ewa Åberg för den trevliga julfesten med roligt innehåll. Det var en uppskattad avslutning!

Personalen på förskolorna Pukslagargården, Hövdingavägen och Vikingagården

...till vår extrafröken Maria Lindström! Du är världens bästa fröken!

Trean Beta, Ulvsäterskolan

...till Sandvikens Röda korskrets för samarbete under det gångna året.

Sfi

...till Gunnar Frid på Solängsskolan för ditt intresse, engagemang och stöd. Vi önskar att fler barn hade lärare som du och att de högre upp i ”skolhierarkin” kunde ta del av din kompetens och ditt engagemang för då skulle skolan se helt annorlunda ut.

Erik och Veronica

...till våra duktiga ”fixare” Inger, Eva, Anita, och Ove för alla trevliga träffar ni har ordnat för oss under året. Sist men inte minst för den trevliga sammankomsten på Kvarnen med julbord samt musik, sång och musikgissning. Tack för en trevlig eftermiddag! Hoppas att ni fortsätter i samma anda.

Tacksamma lärarpensionärer

...till Maria Sjögren på Aspenskolan i Tierp för att du har varit en sådan otroligt bra handledare åt mig under min VFU.

Jim

...till Gloriakörens fantastiska sångare, dess ledare Tomas Nordlund, musikerna Göran Storm, Lars.Göran Ek, Ronny Jonsson, samt alla solister för en härlig och medryckande ”Elviskonsert”. En extra ros till Jennie Tiderman. Hoppas på en upprepning med temakonserter. Ni är toppen.

Maggan

...till världens bästa Ellert Lindeberg för att du alltid ställer upp.

Annika Mellberg

...till personalen på Vinddraget 14, Camilla, Carina och Maritta som lagade den goda julmaten som de bjöd oss övriga på. Tack för inbjudan

Barbro J

...till Peter Randmaa på Brynäs Hälsocentral för att han och hans team beslutat att inte vaccinera mot influensa i år, på grund av vaccinets visade allvarliga skadeverkningar, inte minst på barn. Extra eloge för att han säger rakt ut att man inte bara blint ska rätta sig efter allt vad myndigheter säger. Tack Peter Randmaa för att du tagit ställning!

Leve det sunda förnuftet!

...till tandläkare Kalle Skoog och hans team för hjälpen med min krånglande tand.

Anita Hellström

...till Sigrid och Lasse för att ni alltid tänker på mig och tack för de trevliga dagarna i ”Dala”.

X-kroken

...till Harriet Johansson, vår härliga cirkelledare.

Gänget

...till Yvonne och Leif för att ni passat alla tre små barn varje onsdag så vi har kunnat gå på vår utbildning/förläsning. Vi är så tacksamma för det.

Carola och Håkan

...till Tommy Boström med flera på ValboTrä för det fina julbordet i Kungsfors, med god mat och trevlig stämning. Även till den trevlige ”reseledaren” Tommy Boström, allt var jättebra.

Berith och Mona

...till alla medarbetare i projektet Fjärrvärmeinstallation på Getostvägen i Sandviken. Det har genomförts på ett metodiskt och professionellt sätt med ett bra lagarbete under ledning av Anders Hillblom. Vädret under den här tiden har inte varit det bästa precis, men ovanligt mycket snö och sträng kyla har inte stoppat det här teamet, som varit gemytligt att umgås med.

Åke Berglund

..till Lasse, fotbollstränare, Brynäs fotbollsskola. Han gör så att barnen längtar till varje träning och vill att det ska vara söndag hela veckan. Han har otroligt tålamod och härlig humor. Det är en fröjd att se honom träna våra barn. Tack för att du vill!

Dina Zlatan, Messi och Kaká med föräldrar

...till Else-Britt på Solbergaskolan för att du alltid ställer upp i det tysta. Man behöver bara tänka så har du gjort.

Solberga Basket

...till vår helt otroligt hjälpsamma chaufför Anders Krusell. Du är toppen! Även till Lars Skog, vår nu pensionerade chaufför. Ha det bra.

Pensionärer och personal dagvård Hammarn

...till Karl-Olov Hedin och Hans Holmkvist som spelar, sjunger och sprider glädje hos oss. På återseende.

Pensionärer och personal dagvård hammarn

...till de ridtjejer/föräldrar som sommar som vinter skyfflar bort hästspillning efter våra vackra promenadvägar runt Hubobanan och Montrose i Hofors.

Solveig W

...till alla mina kunder och vänner för alla år. Nu flyttar jag tillbaka till Stockholm.

Bitten i Storvik

...till Röda Korset för den fina och trevliga resan till Kilafors herrgård.Med underbart julbord och julklappar.

”Gubbarna” på Anhörigcenter

...till arrangörerna av PRO Valbos julbordsresa 7 och 8 december 2010 inklusive busschauffören. Bland det bästa arrangemang jag varit med om.

Jag som var med, med flera

...till Lions och landshövding Barbro Holmberg som bjöd på lucia och visning av slottet i Gävle. En minnesvärd söndag.

Ulf Enerborg

...till Leif Jutterström för all omtanke och hjälp under år 2010.

Vi som bor i Handels-societeten i Gefle

...till den jättetrevlige mannen som jag hade sällskap med i spåret i Hemlingby 10 december. Du var ute i annat ärende, men tog en sväng in till Hemlingby. Du bor på Brynäs. Vore kul att ses.

Motionären

...till Ulla och Sixten Wikström som ordnar med PRO-bingon.

Bingogänget genom Ingrid

...till dig busschauffören som plockade upp vår pappa/morfar som ramlat på grund av sjukdom vid Lasarettleden i Sandviken onsdag 15 december cirka klockan 10.50. Det blev besök på akuten men ingen större skada.

Marie

...till Helena på Pulshuset i Älvkarleby för hennes glädje och tålamod med att hålla igång ett +55-gäng med kvinnor som försöker lära sig att vicka på rumpor och röra på kroppen.

Tisdagsgruppen 14:00

...till alla underbara volontärer som under året gjort en frivillig social insats, ett volontäruppdrag, inom olika verksamheter i Gävle kommun. Ingen kan göra allt, alla kan göra något. Vi ser fram emot nästa år – Europeiska Volontäråret 2011!

Ann-Charlotte Jansson, kultursamordnare

Cina Kedvall, volontärsamordnare

...till alla underbara vikarier som varit hos oss på Källbackens förskola under året.

Källbackens personal

...till vår förskolechef Britt Nilheim för en god personalfest.

Alla vi som var där

...till Johan och festfixarna för den trevliga personalfesten på Coop forum Valbo och även en ros till trubaduren.

Medarbetarna

...till doktor Normann på Södertull för ett trevligt bemötande.

Yr farbror

...till alla som besökte vår försäljning på Handelsbanken där behållningen skänktes till barn i vår närmiljö.

Rädda Barnen

...till handarbetsgruppen för ert fina arbete under året.

Styrelsen för Rädda Barnen

...till Doris som ordnade trevligt tack till alla som jobbat på PRO:s bingo i Skutskär.

Maiken

Mer läsning

Annons