Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måste jagsäga att viinte har råd?

Angående ridhuset i Kungsgården! Nu måste Sandvikens kommun förklara sig. Gäller det de skriver för alla Sandvikens kommuns anläggningar? Jag vet att flera idrottsföreningar hyr istid på Arena Jernvallen. Till exempel hyr Ockelbo is på Jernvallen innan de får egen is och ingen av spelarna i Ockelbo är medlem i Sandvikens IK. Forsbacka bandy hyr is och ingen av spelarna är medlem i SAIK. Det här är bara två exempel, det finns säker många fler. Hur kan de mena att jag ska behöva betala två medlemskap i två olika föreningar för mitt barn?

Att låta mitt barn hålla på med ridning är ett dyrt intresse utan att man ska behöva vara medlem i mer än en förening. Betyder det här att om mitt barn ska träna eller tävla med föreningen som hon är medlem i – KRK – i ridhuset i Högbo så måste jag lösa ett medlemskap även där?

Jag förväntar mig att Sand- vikens kommun förklarar det här. Är det så att det gäller för alla kommunens anläggningar så måste jag förklara för mina barn att vi inte har råd att låta dem fortsätta att utöva idrott. Eftersom vi måste lösa medlemskap i några till föreningar som är ansvariga på Arena Jern- vallen.

Undrande pappa

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel