Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

McCenterns clownerier når nya höjder

Nu visar ”Pajascentern” i form av CUF, Centerns ungdomsförbund, borgarnas rätta ansikte inför valet i september.

På bilder av ordförande i grön lösnäsa är likheten med Ronald McDonald slående. När de säger ”Fuck facket 4-ever” så vill de i likhet med McDonalds blåsa unga anställda på deras avtalsenliga löner. ”Det är bara du tillsammans med din arbetsgivare” som ska bestämma om du vill dumpa lönen eller kanske som nu tvingas jobba över utan att få ersättning för övertiden, säger man till unga.

Slopa Lagen om anställningsskydd, skippa Arbetsförmedlingen och om du inte blir en ny Ingvar Kamprad beror det bara på att du inte arbetar tillräckligt hårt – det är ditt eget och förstås fackets fel.

Den politik CUF förespråkar leder bara till att unga löntagare är ”Fuckt 4 ever”.

Att samhället och arbetsmarknaden också ska vara bra för de av oss som inte lyckas bli en ny Ingvar Kamprad ligger för långt bortom synfältet vid Stureplan i centrala Stockholm för att Centerns ungdomsförbund ska kunna se den.

Renate Almén, ordförande IF Metall Västra Gästrikland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare