Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer teater i närheten!

Vi har redan presenterat utbudet på Gävle teater och Folkteatern under våren, men även Sandvikens teaterförening har förstås ett program.

Annons

Vissa av föreställningarna är samma som i Gävle, som ”Divine” (25/2), Al Pitcher (9/3) och ”The Magic of Julien” (16/3). Men något unikt har Sandviken också att erbjuda: En föreställning med poeten Ingela Wall, känd från dessa sidor, och ”Jag är en grön bänk i Paris” som beskrivs vara ”en rolig, rörande, sorglig, uppiggande och inspirerande föreställning om den kvinnliga medelåldern” baserad på texter av Kerstin Thorvall. Båda spelas på Valhalla, Ingela Wall 24 januari och ”Jag är en grön bänk i Paris” 17 februari.

Och ännu mer teater. Skottes Musikteater i Gävle ger barnteater i sin lokal i Gasklockorna under åtta ”Familjelördagar” i vår. Start 11 februari med egna produktionen ”Alice genom spegeln”, följd av ”Kejsarens nya kläder” (18/2), Musikaliskt program med Anders ”Kråkan” Ågren (25/2), ”Den fula ankungen” (3/3 och 31/3), ”Bockarna Bruse” (10/3 och 24/3), samt gästspelet ”Prinsessan Papperspåse” (17/3) från TeaterTusan. Men allra först bjuder Skottes på Musiksoppa på Spegeln – ett mustigt musikprogram med Ove Andersson, Sara Fridholm, Marie Skönblom, Stina Zacco och Kalle Zerpe utlovas som lunchunderhållning 1 februari.

Mer läsning

Annons