Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Mina blickar är nog sexuella trakasserier"

Att det ska ta så lång tid. Nu är äntligen kvinnofrid på tapeten. Avslöjanden om det som sker i dag och har skett under 2000-talet duggar tätt. Män har sextrakasserat kvinnor sedan urminnes tider. Inte bara tv-kändisar och andra officiella personer. De flesta män från alla samhällsklasser. Men ibland tycker jag att det går för långt. I tv-nyheterna sa en kvinna att "man ser det på hur de kastar blickar". Jag är en rullstolsburen och impotent pensionär boende utanför Gävle.

Åker in till Gävle då och då för att fixa skägget. Passar då på att ta en cappuccino och titta på folklivet. Tycker om att titta på eleganta damer som rör sig graciöst. Kastar kanske en blick då och då. Ibland får jag ett leende tillbaka från kvinnorna. Men nu är det slut med fikat. Mina blickar är nog sexuella trakasserier.

Jag kan fortsätta gå till barberaren eftersom det bara är män där. Kampen mot kvinnoförtrycket måste fortgå. Missförstå inte mitt inlägg. Hoppas att kvinnofrid blir en valfråga 2018.

Kvinnofrid

Läs också: "Vi delar samma erfarenhet av mäns händer på våra kroppar"…

Stoppa häxjakten på män – "Är en liten flirt verkligen trakasserier?"…

Lundgren (S): "Mäns självklara sätt att ta för sig av andra som de själv önskar är skevt"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare