Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missat julmyset?

Arbetarbladets webb hjälper dig som missat julen.

Om du är en av dem som missat hela julhelgen på grund av jobb eller andra tråkigheter?

Här får du hjälp att komma ikapp så att du är ordentligt utjulad innan nyårsfirandet tar vid.

En självklar ingrediens på Julafton är naturligtvis Kalle Anka. Modern teknik gör att du kan se Kalle och den där irriterande hackspettsliknande varelsen i efterhand. Det är bara att klicka här.

Julmaten är ju om inte en ingrediens så åtminstone summan av ett antal julingredienser. Även om det är svårt att äta i digital form så går det ju faktiskt att njuta av Sveriges mest kända julmatsförberedelser. Den finns

En barrfri jul är ingen jul alls är ett gammalt ordspråk som har funnits nästan lika länge som Arbetarbladet.se. Men för dig som inte vill ha någon gran hemma, det kan vara allergi, lathet eller avsaknad av dammsugare. Du kan i alla fall vara med om ett julgransäventyr här.

Det börjar bli dags att dela ut julklappar. Men inte riktigt ännu. Först ska julrimmen till. är ett till våra fyrfota vänner.

Men nu kommer tomten snart i alla fall. Men han kommer i så olika skepnader. Tydligen så finns det folk som inte tror på tomten. Kan det bero på det ?