Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt drograttfylleri vid trafikolycka

En 45-årig kvinna misstänks för drograttfylleri efter att ha varit inblandad i en trafikolycka vid Lemstanäs på onsdagskvällen.
En man blev då allvarligt skadad.

Det var vid 21.30-tiden på onsdagskvällen som två bilar frontalkrockade i Lem, söder om flygplatsen mellan Kungsgården och Gästrike-Hammarby.

En 45-årig kvinna bosatt i Sandvikens kommun körde den ena bilen och i den andra bilen satt två män från olika orter i Gästrikland.

Vid smällen klämdes en av männen, en 50-åring, fast och fick klippas loss innan han fördes i ambulans till sjukhuset. Enligt uppgifter från sjukhuset var han allvarligt skadad. Även de andra två fördes till sjukhuset.

Vid 23.30-tiden på kvällen beordrades en polispatrull till akuten eftersom man misstänkte att kvinnan var påverkad av droger. Blodprov togs för att undersöka om hon gjort sig skyldig till drograttfylleri. Hon fick senare lämna sjukhuset, liksom den andra mannen.