Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

MOHAMED TOUZARI: Tre saker jag hoppas händer under nöjesåret 2016

Jag förväntar mig allt och lite till från nöjesåret 2016. Jag tror att jag tappade hakan och ramlade av stolen ungefär sjuttioelva gånger under 2015 - förväntar mig det dubbla i år.

Annons

Zayn Malik lämnade One Direction, Günther bråkade med Zara Larsson och Sverige vann Eurovision. Ja, det var förra året vi vann. Justin Bieber gjorde en musikalisk comeback utan dess like, Caitlyn Jenner hände, SVT valde en julvärd med bruna ögon och Marie Serneholt kom tvåa i Let’s Dance. Ni hör ju.

Föregående år var minst sagt händelserikt och jag har listat tre saker jag hoppas sker 2016:

Keeping Up With The Kardashians läggs ner

Jag skojar, såklart. Jag behöver The Kardashians lika mycket som Destiny’s Child behövde Beyoncé. Däremot önskar jag att Kylie och Kendall går om storasystern Kim i antal följare på Instagram. Tänker mig ett Frankensteins monster-scenario där hon börjar dra sig i håret och skriker “Oh my god, what have I done? What have I created?!”, när hon inser att hennes småsystrar inte bara blivit kändare och mer omtalade utan även gått om henne i likes.

“I'm not buying her shoes, I bought her a career”, säger Kim till systern Kourtney i ett avsnitt av KUWTK.

Amy Diamond gör en Miley Cyrus

Hon må vara nominerad till en Guldbagge för Bästa kvinnliga biroll efter hennes insats i “Min lilla syster” men sist Amy hade en listetta i Sverige var med “What’s in it for me” vid ålder 13.

Jag har svårt och se 2016 starta på ett bättre sätt än att öppningsnumret till Guldbaggegalan består av att en flintskallig Amy Diamond gungar in naken på en enorm rivningskula med en joint i munnen. Å andra sidan bor vi i Sverige så det roligaste som lär hända på galan är väl att Pär Lernström näckar igen eller att någon gör en parodi på Helena Bergström, igen.

Big Brother - Kändisedition

Sverige beslutar sig för att stjäla ännu ett programkoncept från utlandet. Denna gång är det Celebrity Big Brother från Storbrittanien och hela eliten ska med.

Jag minns att Kanal 5 ville göra en “Celebrity Rehab” i Sverige för några år sedan. Samtliga kändisar som fick förfrågan valde att tacka nej. Alla utom Camilla Henemark. Kort därefter valde kanalen att lägga ner produktionen. “Det går inte att göra på ett värdigt sätt”, ska den dåvarande kanalchefen sagt.

Bland annat hade Kikki Danielsson, Jackie Ferm, Thorsten Flinck och Ken Ring fått frågan om de ville ställa upp. De alla ska ha känt sig kränkta. Jag tänker mig en liknande blandning för i år fast i något modernare tappning.

Jag skulle vilja se Ulrik Munther fyllesjunga framför Laila Bagge halvt skrikandes att han visst har potential att bli en världsstjärna, Gina Dirawi i en jacuzzi med Edward Blom och Alex Schulman ihållandes Molly Sandéns hår medan hon spyr i diskhon efter en drink kasta kulan-Jeppe från Paradise Hotel blandat.